Rămâi conectat

Curier Județean

”Găinari” prinși de polițiștii din Sântimbru – au furat două păsări, un sac de grâu și obiecte din fier dintr-o gospodărie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

furt gainiÎn urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din Sântimbru s-a reuşit, vineri, 24 ianuarie 2014, identificarea principalilor suspecţi de comiterea unui furt din anexele unei locuinţe.

Din primele cercetări rezultă că în noaptea de 12/13 ianuarie 2014, K.V., de 21 de ani, împreună cu un minor, ambii din Sântimbru, au pătruns în curtea unei locuinţe din comună, iar dintr-o magazie au sustras un sac cu  făină de grâu, cantitatea de 30 kg fier vechi, precum şi două păsări.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii  de „furt calificat”, faptă prev. şi ped. de art.208 alin. 1, art. 209 alin.1 lit. a, g, i din Cod Penal, cu aplic. art.75 lit. c  Cod Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire”

Bogdan Ilea

Publicat

în

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire” Concertul de pricesne intitulat „Credință și Unire” o să fie organizat în 28 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul o să aibă loc în Duminica Floriilor, fiind organizat de către Centrul de Cultură Augustin Bena Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea