Gabriel Pleşa: „Bugetul pe 2012 al Primăriei Alba Iulia este unul al groazei”

Bugetul pe 2012 al Primăriei Alba Iulia a fost catalogat de consilierul liberal Gabriel Pleşa ca un „buget al groazei”. „Niciodată nu a mai fost alocat un buget atât de mare pentru sărbătorile municipiului, peste 35 de miliarde lei. Absolut „întâmplător” majoritatea evenimentelor culturale sunt condensate în prima parte a anului”, a comentat Pleşa. Consilierul liberal s-a arătat rezervat faţă de anunţul făcut de primarul Mircea Hava, cu cele 200 de locuri de muncă create prin stabilirea unui investitor belgian în municipiu. „Sunt tare curios când se taie panglica inaugurală a acestei investiţii. De trei ani am tot auzit asemenea poveşti fără finalitate”, a spus Pleşa. Pleşa a dezvăluit faptul că liberalii din municipiu lucrează la un buget comparativ pentru Alba Iulia, pentru a demonstra că banii se pot folosi şi pentru atragerea de investitori, pentru crearea de locuri de muncă. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

toma 11 februarie 2012 at 20:07

Pentru prostime…piine si circ. Doar, vin alegerile. Nu ?

consilieru' 11 februarie 2012 at 21:11

Deci belgienii au cumparat deja terenul si el se intreaba cand dau drumul la productie…Baaa liberalule!!! astia sunt BELGIENI nu idioti romani ca tine…

* 12 februarie 2012 at 10:09

Probabil ca au aflat belgienii (care in proportie de 60% isi gasesc sentimente ascunse de pedofilie dupa ce trec de 45 ani) ca in Alba Iulia este plin de prospaturi si si-au zis sa traga o investitie de forma sab care sa isi justifice sederea. Cam astia sunt investitorii belgieni din Romania sau Europa de EST. Asa ca aveti mare grija cu copii ca poate-i ademenesc cu bomboane si dulciuri pe la colt de strada in timp ce voi o sa trageti la saiba prin fabrica lor de kkt.

Comentariile sunt oprite