Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

FURT la păcănele, în Blaj: Doi tineri ar fi furat peste 30 000 de lei dintr-un sertar

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FURT la păcănele, în Blaj: Doi tineri ar fi furat peste 30 000 de lei dintr-un sertar

La data de 14 septembrie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliție Municipiului Blaj au identificat și reținut un minor de 16 ani și un tânăr de 23 de ani, ambii din municipiul Blaj, care sunt bănuiți de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat.

În dimineața zilei de 14 septembrie 2022, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din Blaj, tânărul de 23 de ani i-ar fi distras atenția angajatului sălii, în timp ce minorul ar fi sustras, dintr-un sertar lăsat neasigurat, suma de 30.132 lei.

Cu ocazia activităților de cercetare efectuate, polițiștii au reușit să recupereze prejudiciul, în proporție de peste 70 %.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

În cursul zilei de azi, 15 septembrie 2022, cei doi reținuți vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pentru depistarea și reținerea celor doi, polițiștii din Blaj au beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale și de cel al polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia – Biroul de Investigații Criminale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sondaj INSCOP: PSD se situează în fruntea clasamentului, iar PNL este în creștere. AUR se află în scădere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sondaj INSCOP: PSD se situează în fruntea clasamentului, iar PNL este în creștere. AUR se află în scădere Alianţa PSD-PNL ocupă primul loc în intenţiile de vot pentru alegerile europarlamentare, cu 43,7%, urmată de AUR cu 17,5% şi de Alianţa Dreapta Unită cu 14,1%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. Procentele sunt […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea