Rămâi conectat

Ştirea zilei

FURT de bovine în Cetatea de Baltă. Două exemplare VÂNDUTE la un abator și alte două MÂNCATE, de doi bărbați din Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doi bărbați din Aiud sunt cercetați de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei pentru furtul a 4 bovine. În luna martie a acestui an, le-ar fi sustras, pe timp de noapte, de la o fermă din comuna Cetatea de Baltă, iar ulterior le-ar fi valorificat.

La comiterea furtului, s-ar fi folosit de o autoutilitară pe care ar fi montat plăcuțe de înmatriculare false, sustrase de pe un autoturism parcat.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au continuat cercetările privind un furt de animale în legătură cu care au fost sesizați la data de 4 martie 2021 de către un fermier din comuna Cetatea de Baltă.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat doi bărbați, de 27 și 36 de ani, ambii din municipiul Aiud, ca persoane bănuite de săvârșirea acestuia.

Se pare că, în noaptea de 03/04 martie 2021, cei doi s-ar fi deplasat, cu o autoutilitară, în Ocna Mureș, unde ar fi sustras plăcuțele de înmatriculare de pe un autoturism parcat, pe care, ulterior, le-ar fi montat pe autoutilitară. Cei doi și-ar fi continuat drumul până în localitatea Cetatea de Baltă, de unde, de pe un teren împrejmuit cu gard electric, ar fi sustras două bovine adulte și doi viței.

Ulterior, ar fi schimbat crotaliile bovinelor adulte și le-ar fi vândut unui abator din județul Cluj, iar vițeii i-ar fi sacrificat, pentru consumul propriu.

Pentru obținerea de probe, polițiștii au efectuat două percheziții.

La data de 1 aprilie, față de bărbatul de 36 de ani, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, pentru furt calificat, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, care a dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar.

Ieri, 5 aprilie, polițiștii l-au identificat și reținut și pe bărbatul de 27 de ani, care se sustrăgea cercetărilor. În sarcina acestuia au fost reținute infracțiunile de furt calificat și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare, iar în cursul zilei de azi, 6 aprilie, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pentru documentarea activității infracționale a celor doi bărbați, polițiștii au fost sprijiniți de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Aiud și de cei ai Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea