Rămâi conectat

Sport

Fundaşul Ionuţ Neag şi-a reziliat contractul cu Juventus Bucureşti | „E o decizie dificilă, aştept oferte”, afirmă apărătorul originar din Pianu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Finalul anului 2017 a adus pentru fundaşul Ionuţ Neag, originar din Pianu, rezilierea contractului cu Juventus Bucureşti, „lanterna roşie” din Liga 1. În vârstă de 23 de ani, fotbalistul a preferat să încheie înţelegerea cu formaţia de pe prima scenă, deşi mai avea încă doi ani şi jumătate contract cu gruparea din Colentina, cu care a promovat în vară în elită. „Este mai bine aşa, să reglăm situaţia de comun acord. Nu am vrut să forţez lucrurile, am căutat să ne despărţim în condiţii amiabile”, a precizat fotbalistul ce va împlini 24 de ani în 18 februarie. În toamnă, Ionuţ a stat departe de gazon aproape două luni din pricina unei rupturi musculare, bifând o singură întâlnire în Liga 1, ultimul joc, 1-3 cu CSM Poli Iaşi.

Prezent la Campionatul European Under 17 din Serbia, în 2011, cu reprezentativa „tricoloră” condusă de Adrian Văsâi, împreună cu alţi doi albaiulieni, Fabian Himcinschi şi Eduard Schuller, Ionuţ Neag nu a evoluat niciodată la nivel de seniori în judeţul natal, el plecând în 2008 de la LPS Sebeş la Şcoala „Ardealul” din Cluj. Noua sa postură îl face atractiv pentru divizionarele terţe din Alba, pe fir intrând Metalurgistul Cugir, interesate fiind şi Performanţa Ighiu sau Unirea Alba Iulia.

Va fi o decizie dificilă de luat, momentul în care mă găsesc nu este uşor deloc. Aştept oferte şi sper să fiu inspirat în ceea ce hotărăsc. Încă mă gândesc să joc «afară», într-un campionat precum Cipru sau Israel. Deocamdată am preferat să mă deconectez de la fotbal, să mă relaxez în vacanţă, dar în maximum două săptămâni sper să ştiu ce voi face”, a punctat Ionuţ. Apărătorul central a evoluat până în prezent la „U” Cluj, Petrolul Ploieşti, Gaz Metan Mediaş, CSM Rm. Vîlcea şi Juventus Bucureşti.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea