Rămâi conectat

Sport

Fundaşul Cosmin Letan (FC Braşov), în cantonament cu Metalurgistul Cugir | 22 de jucători sub comanda lui Călin Moldovan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De astăzi şi pânLetan Metalurgistul Cugir 1ă în 5 februarie, Metalurgistul Cugir, formaţia de sub Drăgana va efectua un cantonament centralizat la domiciliu, antrenorul Călin Moldovan fixând câte două antrenamente zilnice, cu excepţia zilelor de miercuri, 3 februarie şi respectiv vineri, 5 februarie, când sunt prevăzute partide de verificare cu Viitorul Sântimbru şi Şurianu Sebeş.

Metalurgistul Cugir, cea mai bine plasată dintre conjudeţene la mijlocul turului, locul secund în Seria a 4-a, cu şanse reale de a ataca accederea în Liga a 2-a, are o noutate în efectiv, fundaşul Cosmin Letan. Apărătorul în vârstă de 28 de ani a evoluat ultima dată la FC Braşov, mai trecând pe la Luceafărul Oradea şi FC Bihor, acesta înţelegându-se în principiul cu gruparea de sub Drăgana, venirea sa încercând să contrabalanseze plecarea experimentatului Goşa (a anunţat că renunţă la fotbal). Cugirenii au mai încercat să-i înregimenteze pe M. Pistol (a semnat cu Unirea Jucu) şi Ionuţ Gugu, fostul echipier, care însă nu a fost lăsat de Le Havre (Franţa) să revină în România. “Ne dorim să realizăm o pregătire bună, să fim feriţi de probleme medicale, să încărcăm bateriile din punct de vedere fizic pentru a fi cât mai puternici la startul returului”, a explicat Călin Moldovan.

Lotul este compus din 22 de jucători, după cum urmează: Tiut, Dragotă – Bold, Tăban, Letan (FC Braşov), Şt. Radu, E. Negru, Huţanu, Petricău (CS Oşorhei), D. Codrea (junior) G. Goronea, Piko, M. Neagu, Necşulescu, Şuteu, Afrapt, Chelaru (va reveni în 30 ianuarie de la lotul Under 19), Iovu (Ceahlăul Piatra Neamţ), Itu, Iovănescu, Cîrstean, I. Radu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea