Fundaşul Cosmin Goia, ofertat de Performanţa Ighiu | Apărătorul venit din Vietnam a refuzat… Metalurgistul Cugir

Masivul fundaş timişorean Cosmin Goia (34 de ani), ce a evoluat în ultimele 3 sezoane în Vietnam este ofertat de divizionara terţă Performanţa Ighiu. Goia Performanta Ighiu 2 Fostul ex-unirist din perioada 2007-2008  mai avut în această iarnă o propunere din Alba, de la Metalurgistul Cugir, dar negoicierile nu s-au finalizat din pricina pretenţiilor exagerate ale jucătorului.

Cosmin Goia a semnat astăzi cu CSM Sighet, echipa ce va înfrunta Industria Galda de Jos în returul Seriei a 5-a din Liga a 3-a.

ELIT

Îl ştiu pe jucător din perioada petrecută la Alba Iulia. Este un jucător experimentat, care ne interesează, pentru a întări zona centrală a defensivei„, a comentat antrenorul Adorian Himcinschi, ce are la îndemână 4 fundaşi centrali, titularii Ov. Turuş şi Potopea, secundul H. Marian (ce n-a evoluat deloc în tur) şi I. Stan (în recuperare după o accidentare gravă).

*S-a renunţat la Halili

Divizionara terţă nu l-a păstrat în efectiv pe mijlocaşul kosovar Halili, testat în ultimele două partide de verificare, principalul Ighiului considerând că jucătorul nu este valoric peste nivelul titularilor.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...