Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Fundaşul Cosmin Goia, ofertat de Performanţa Ighiu | Apărătorul venit din Vietnam a refuzat… Metalurgistul Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Masivul fundaş timişorean Cosmin Goia (34 de ani), ce a evoluat în ultimele 3 sezoane în Vietnam este ofertat de divizionara terţă Performanţa Ighiu. Goia Performanta Ighiu 2 Fostul ex-unirist din perioada 2007-2008  mai avut în această iarnă o propunere din Alba, de la Metalurgistul Cugir, dar negoicierile nu s-au finalizat din pricina pretenţiilor exagerate ale jucătorului.

Cosmin Goia a semnat astăzi cu CSM Sighet, echipa ce va înfrunta Industria Galda de Jos în returul Seriei a 5-a din Liga a 3-a.

Îl ştiu pe jucător din perioada petrecută la Alba Iulia. Este un jucător experimentat, care ne interesează, pentru a întări zona centrală a defensivei„, a comentat antrenorul Adorian Himcinschi, ce are la îndemână 4 fundaşi centrali, titularii Ov. Turuş şi Potopea, secundul H. Marian (ce n-a evoluat deloc în tur) şi I. Stan (în recuperare după o accidentare gravă).

*S-a renunţat la Halili

Divizionara terţă nu l-a păstrat în efectiv pe mijlocaşul kosovar Halili, testat în ultimele două partide de verificare, principalul Ighiului considerând că jucătorul nu este valoric peste nivelul titularilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea