// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Funcționar public de la Consiliul Județean Alba depistat în stare de incompatibilitate, de Agenția Națională de Integritate

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul Maria Ioana Pisec, funcþionar public din cadrul Consiliului Județean Alba, se arată într-un comunicat de presă.

”În perioada 17 februarie 2012 – 31 decembrie 2015 a exercitat funcția publică de auditor în cadrul Biroului audit public intern simultan cu desfășurarea de activități economico-financiare remunerate, care sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate ca funcționar public”, anunță ANI.

Conform sursei citate, persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã – de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

”Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, precizează ANI.

Potrivit reprezentantului agenției, s-au încălcat prevederi legale potrivit cărora funcționarii publici nu pot deține alte funcții și nu pot desfășura alte activități, remunerate sau neremunerate, care sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate ca funcționar public.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419