Fraţii Horincaş au murit într-un accident tragic la Mirăslău

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Aseară, în jurul orei 19:30, pe DN 1, în localitatea Mirăslău din judeţul Alba a avut loc un tragic accident de circulaţie în care şi-au pierdut viaţa trei persoane din Alba Iulia, aflate într-o maşină marca Opel. Cei trei pasageri decedaţi sunt fraţi şi locuiesc în Alba Iulia. Numele lor de familie este Horincaş. La volanul maşinii s-a aflat Timotei Horincaş de 26 de ani, în timp ce fratele său de 17 ani şi sora lor de 24 erau pasageri în autoturism.

Conform comunicatului IPJ Alba, maşina marca Opel condusă de către Timotei Horincaş, care venea dinspre Cluj spre Aiud, s-a angajat în depăşirea unui TIR, a derapat, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune pe contrasens cu un autocar al firmei Dacos plin cu pasageri care circula regulamentar. Autoturismul este înmatriculat în judeţul Alba şi are numărul de înmatriculare AB 85 HIT. Nici unul din pasagerii autocarului nu au fost rănit în urma accidentului.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La locul accidentului a intervenit detaşamentul ISU din Aiud pentru descarcerarea victimelor şi pentru stingerea incendiului care a rezultat în urma coliziunii. (B.P.)

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

1 28 decembrie 2011 at 11:36

nu avea nr de inmatriculare ab 85 hit ?

robert 28 decembrie 2011 at 13:15

ba da

Comentariile sunt oprite