Rămâi conectat

Ştirea zilei

Fraţii Horincaş au murit într-un accident tragic la Mirăslău

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Aseară, în jurul orei 19:30, pe DN 1, în localitatea Mirăslău din judeţul Alba a avut loc un tragic accident de circulaţie în care şi-au pierdut viaţa trei persoane din Alba Iulia, aflate într-o maşină marca Opel. Cei trei pasageri decedaţi sunt fraţi şi locuiesc în Alba Iulia. Numele lor de familie este Horincaş. La volanul maşinii s-a aflat Timotei Horincaş de 26 de ani, în timp ce fratele său de 17 ani şi sora lor de 24 erau pasageri în autoturism.

Conform comunicatului IPJ Alba, maşina marca Opel condusă de către Timotei Horincaş, care venea dinspre Cluj spre Aiud, s-a angajat în depăşirea unui TIR, a derapat, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune pe contrasens cu un autocar al firmei Dacos plin cu pasageri care circula regulamentar. Autoturismul este înmatriculat în judeţul Alba şi are numărul de înmatriculare AB 85 HIT. Nici unul din pasagerii autocarului nu au fost rănit în urma accidentului.

La locul accidentului a intervenit detaşamentul ISU din Aiud pentru descarcerarea victimelor şi pentru stingerea incendiului care a rezultat în urma coliziunii. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea