Rămâi conectat

Sport

Frații cugireni Emanuel și Marian Codrea, la Unirea Ungheni și adversari ai Metalurgistului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Frații Marian (22 de ani) și Emanuel (18 ani), vor fi în premieră coechipieri, urmând să evolueze în retur la Unirea Ungheni, formația din Mureș clasată pe treapta a 3-a a podiumului Seriei a 9-a din Liga a 3-a, unde activează și cele 3 formații din Alba.

Primul dintre aceștia, cel mai mare. a îmbrăcat în toamnă tricoul divizionarei secunde FC Brașov, la care a ajuns de la Unirea Alba Iulia, bifând 7 partide în “galben-negru”. Atacantul a intrat în dizgrația “stegarilor” după plecarea lui Ilie Stan, reziliindu-și contractul pe cale amiabilă în aceste zile. Masivul vârf a început fotbalul în orașul natal, de la Metalurgistul ajungând la FC Avrig și apoi la Crișul Chișineu Criș (până în 2020).

Emanuel, jucător de bandă stânga, a fost vara trecută vicecampion național Under 17 cu UTA Arad, clubul de care aparține și a fost împrumutat un sezon și jumătate la gruparea din Ungheni. La Unirea Ungheni antrenor este Dan Stupar, care-i cunoaște pe cei doi din perioada în care au jucat în Arad. E. Codrea a început fotbalul la CSO Cugir, a ajuns la Alba Iulia, iar ulterior la FCSB și UTA Arad. În privința actualului sezon, cei doi nu vor fi adversarii altui frate, Mario Codrea (n. 2001), apărător la Unirea Alba Iulia, însă vor întâlni în trei rânduri, în play-off, echipa din orașul natal, Metalurgistul Cugir. În familia Codrea mai este un fotbalist, Paul (n. 2005), în Arad, la CS Ineu și Viitorul Arad.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea