Rămâi conectat

Sport

Franţa – Nigeria în optimile Campionatului Mondial 2014, sau cocoşii versus vulturii, astăzi, ora 19.00

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

NigeriaFranţa – Nigeria, în optimile de finală ale Campionatului Mondial 2014, pe Estadio Nacional de Brasilia reprezintă o întâlnire atractivă, ţinând cont de problemele întâmpinate până în prezent de favorite.

Franţa s-a calificat fără eşec din Grupa E, chiar dacă în remiza cu Ecuador (0-0) au fost menajaţi mai mulţi titulari, aste pentru că selecţionerul Didier Deschamps are anumite probleme de efectiv, cu Sakho şi Koscielny.

„Super Vulturii” vin din postura de campioni ai Africii şi cu un ultim meci reuşit cu Argentina, iar francezii nu vor avea o misiune facilă. Nigeria a fost înfrântă de două ori în optimi, 1-2 cu Italia în 1994 şi 1-4 cu Danemarca în 1998.

Aceasta va fi a doua întâlnire între cele două echipe, după cea câştigată de Nigeria la Saint-Etienne în 2009, scor 1-0. Franţa a pierdut două din ultimele trei meciuri la Cupa Mondială împotriva echipelor de pe continentul negru (2002 cu Senegal şi 2010 cu Africa de Sud). Nigeria încearcă să devina a patra echipa africană calificată în sferturi la o Cupă Mondială, după Camerun (1990), Senegal (2002) şi Ghana (2010).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea