Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO,VIDEO ȘTIREA TA: Trafic rutier, între agonie și extaz, sâmbătă, în Alba Iulia, la intersecția de la stadion, din cauza semafoarelor care nu funcționau

Ziarul Unirea

Publicat

în

Haos la intersecția din Cetate, de la stadion. Din cauza semafoarelor care nu funcționau sâmbătă la amiază, zeci de şoferi s-au pomenit într-o adevărată încurcătură.

Un martor ocular a surprins câteva cadre cu aglomerația de mașini care nu își dădeau rând să treacă. Traficul rutier a fost dat pur şi simplu peste cap de șoferii care nu reușeau să cadă de acord asupra priorității de trecere.

YouTube video

Astfel, intersecția a devenit un adevărat test al răbdării pentru unii participanți la trafic, mai puțin”curajoși”, care nu au intrat cu tupeu în nebunia produsă de mașinile blocate.

Au bombănit, s-au enervat, au înjurat, dar tot nu au respectat regulile de circulație care se aplică în cazul în care semafoarele nu funcționează.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e” Un şofer a reuşit să rupă un copăcel abia plantat, după ce a parcat cu spatele o dubă, pe o stradă din Alba Iulia. Citește și: FOTO ȘTIREA TA: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea