FOTO,VIDEO ȘTIREA TA: Trafic rutier, între agonie și extaz, sâmbătă, în Alba Iulia, la intersecția de la stadion, din cauza semafoarelor care nu funcționau

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Haos la intersecția din Cetate, de la stadion. Din cauza semafoarelor care nu funcționau sâmbătă la amiază, zeci de şoferi s-au pomenit într-o adevărată încurcătură.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Un martor ocular a surprins câteva cadre cu aglomerația de mașini care nu își dădeau rând să treacă. Traficul rutier a fost dat pur şi simplu peste cap de șoferii care nu reușeau să cadă de acord asupra priorității de trecere.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Astfel, intersecția a devenit un adevărat test al răbdării pentru unii participanți la trafic, mai puțin”curajoși”, care nu au intrat cu tupeu în nebunia produsă de mașinile blocate.

Au bombănit, s-au enervat, au înjurat, dar tot nu au respectat regulile de circulație care se aplică în cazul în care semafoarele nu funcționează.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Ics 21 aprilie 2018 at 14:42

Asta e o stire spre lauda instructorilor auto din județ. Bravo băieți, scoateți adevărați profesioniști ai volanului.

dolfi 22 aprilie 2018 at 0:46

nu ma mir ca apar giratoarele cu semafoare la orice colt cu asa şaufeuri…

dirijorii 22 aprilie 2018 at 17:08

Dar ce se petrece zilnic intre Sebes si Alba Iulia nu da de gandit nimanui ? Chiar nu mai exista agenti care ar putea dirija traficul ?

Comentariile sunt oprite