FOTO,VIDEO ȘTIREA TA: Trafic rutier, între agonie și extaz, sâmbătă, în Alba Iulia, la intersecția de la stadion, din cauza semafoarelor care nu funcționau

Haos la intersecția din Cetate, de la stadion. Din cauza semafoarelor care nu funcționau sâmbătă la amiază, zeci de şoferi s-au pomenit într-o adevărată încurcătură.

Un martor ocular a surprins câteva cadre cu aglomerația de mașini care nu își dădeau rând să treacă. Traficul rutier a fost dat pur şi simplu peste cap de șoferii care nu reușeau să cadă de acord asupra priorității de trecere.

Astfel, intersecția a devenit un adevărat test al răbdării pentru unii participanți la trafic, mai puțin”curajoși”, care nu au intrat cu tupeu în nebunia produsă de mașinile blocate.

Au bombănit, s-au enervat, au înjurat, dar tot nu au respectat regulile de circulație care se aplică în cazul în care semafoarele nu funcționează.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Ics 21 aprilie 2018 at 14:42

Asta e o stire spre lauda instructorilor auto din județ. Bravo băieți, scoateți adevărați profesioniști ai volanului.

dolfi 22 aprilie 2018 at 0:46

nu ma mir ca apar giratoarele cu semafoare la orice colt cu asa şaufeuri…

dirijorii 22 aprilie 2018 at 17:08

Dar ce se petrece zilnic intre Sebes si Alba Iulia nu da de gandit nimanui ? Chiar nu mai exista agenti care ar putea dirija traficul ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...