Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: REVELION 2016 în Piața Cetății din Alba Iulia – Sute de albaiulieni au sărbătorit trecerea dintre ani, cu șampanie și foc de artificii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sute de albaiulieni înfruntat gerul din ultima noapte a anului 2015 și au ales să-și petreacă Revelionul în aer liber, în Piața Cetății Alba Carolina. Primăria municipiului a pregătit, și în acest an, un spectacol de sunet, lumină și culoare – un adevărat show pirotehnic pe de acordurile muzicii clasice.

Revelion 2016002Cei prezenți în centrul istoric al Municipiului Alba Iulia au numărat secundele până la intrarea în anul 2016 și apoi au ciocnit câte un pahar din șampania adusă de acasă.

Citește și: Mesaje de Sărbători • Urări de Sărbători • Felicitări de Sărbători • SMS de Sărbători

La finalul focului de artificii a primit fiecare câte un calendar, din partea municipalității, alături de tradiționalele urări de bine, sănătate, belșug și tot ce altceva își mai doresc pentru Noul An. (Z.U.)

[nggallery id=1479]


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO| Mugur Mihăiescu, de 1 Decembrie, în orașul Marii Uniri: ”Unde ai putea merge altundeva, decât la Alba Iulia?”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

VIDEO| Mugur Mihăiescu, de 1 Decembrie, în orașul Marii Uniri: ”Unde ai putea merge altundeva, decât la Alba Iulia?”

Mugur Mihăiescu, celebrul actor cunoscut pentru interpretarea rolului ”Garcea” în serialul românesc ”Vacanța Mare” a ales să petreacă Ziua Națională a României în inima țării, la Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: LIVE VIDEO| 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia: Marșul Unirii a dat startul zilei. Oameni din toate colțurile țării, dar și din Diaspora au sosit în Cealaltă Capitală

Actorul a venit la Alba Iulia împreună cu mai mulți membrii AUR pentru a sărbători Ziua Națională.

CITEȘTE ȘI: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE 2023. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Mugur Mihăiescu:Ziua de 1 Decembrie este o zi a inimii, o inimă de român care bate oriunde, nu doar între granițele țării. Este o zi în care s-a scris istoria și o zi în care ne putem gândi că și noi, la rândul nostru, vom putea scrie istorie.”

”Unde ai putea să mergi în altă parte decât la Alba Iulia de 1 Decembrie? Unde ai putea să mergi, decât în inima țării, în locul în care s-a făcut Marea Unire?

CITEȘTE ȘI: PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2023, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, masă populară, concerte și focuri de artificii


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare