Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO/VIDEO: Revelația festivalului Play for May: trupa BASSKA. Au fost electrizanți!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

trupa Bassk la Play for May festival Alba Iulia (16)Festivalul “Play for May” 2014, organizat în spațiile RYMA ce sunt situate în şanţurile laturii de sud a Cetăţii Alba Carolina, a continuat pe tot parcursul zile de sâmbătă cu activități pentru toate gusturile.

Chiar dacă seara publicul a fost mai puțin numeros decât vineri, norocoșii care au ajuns RYMA au fost, sunt convins, foarte mulțumiți. Pentru că…BASSKA și pentru că Reggae, Ska, Rock, Rap, Drum&Bass si Balkan Sound.

Adică Theo „Vapor” – voce, Radu Cotfas – voce, Adelin Dragu – percutie, Mihai Para – tobe, Laurentiu Iftene – bass, sitar, Cristian Scurtu – chitara, Sorin Nicolescu – trompeta, Petru Birladeanu – clape, adică opt tineri de excepție, mai ales când sunt împreună pe scenă.

La inceputul anului 2014, Basska a lansat primul single – Eastern Blend care poate fi downloadat gratuit prin platforma Soundcloud. Anul 2014 incepe cu organizarea unui turneu national de promovare urmand ca, pe parcursul anului, trupa Basska sa participe la cele mai importante festivaluri din Romania.

Și un mesaj pentru vocalii de la Basska: Mereu vă voi ține minte ca pe cei care și-au pierdut microfonul la Alba Iulia, revelația festivalului. Big Up!

Îi puteți găsi pe pagina lor de internet sau pe cea de facebook. (https://www.facebook.com/pages/Basska/236092213218096)

Au făcut de asemenea atmosferă de mai, Groove On Live DJ Session cu Jo.E & guests Radio Kwaye (Electroclown & Bogdan), Zekarjah (reggae), SHADOWBOX, iar începând cu orele 2:00 INJEKTAH, DJ DEX și SYL.

Nu uitați, astăzi la ora  21:00 – Scena 2 – Stand Up Comedy Show – Dan Badea , Marius și Spanciu  Rezervări mese: 0755741878 , cu mentiunea ca in ziua spactacolului pretul biletului pentru acest spectacol  este 20 lei.

[nggallery id=1744]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea