Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Motoare turate, mașini clasice sau tunate, sâmbătă, în Cetatea Alba Carolina, la prima întâlnire a pasionaților auto din județ

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Iubitorii de mașini și-au dat întâlnire sâmbătă, în Cetatea Alba Carolina, în cadrul primei întâniri a pasionaților auto din județ. Fie că sunt din Sibiu, Cluj sau Hunedoara, toți fac parte dintr-o mare familie, unită de aceeași pasiune. Inițiatorii evenimentului și organizatori, au fost Crăciun Adrian, Moldovanu Bogdan din Cugir și Nicolae Baciu din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cetatea de la Alba Iulia a fost locul de întâlnire al pasionaților de diferite mărci auto. Sute de persoane au răspuns invitației lansate de organizatori și au fost încântați să arate că aparțin marii familii a pasionaților auto, sosind la eveniment la volanul a peste 100 de automobile.

“Ne întâlneam aproape sâmbătă de sâmbătă și ținând cont că evenimentele auto principale s-au încheiat anul acesta, e un prilej foarte bun de a ne regăsi și a discuta cu toții cum a fost, unde a fost cel mai frumos, unde vom merge la anul. La noi în județ nu se organizează nimic, din pacate”, a transmis Adrian, unul din organizatori.

Participarea nu a fost condiționată de deținerea unei anumite mărci auto, caracterul evenimentului fiind unul de socializare, prezentare, cunoaștere a posesorilor și maşinilor lor și în nici un caz unul de competiție.

Frumusețile pe 4 roți, dichisite și lustruite, s-au întrecut în eleganță, parcate pe aleile vechii cetăți. Maşinile au fost modificate, după gustul şi standardele proprietarilor, în majoritate tineri veniți din mai multe județe din ţară, pentru a-și etala ,,bijuteriile’’ la Alba Iulia.

Evenimentele de acest gen sunt din ce în ce mai multe în ţară, iar numărul participanţilor creşte exponenţial de la un an la altul.

[nggallery id=4839]

Save

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea