FOTO,VIDEO: Mobilizare în creștere pe autostrada Sebeș-Turda. În apropiere de pârâul Iovului a început excavarea dealului

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Mobilizare în creștere, marți 17 aprilie, pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 1. În apropiere de pârâul Iovului a început excavarea dealului.

Citește și:  FOTO, VIDEO Autostrada Sebeș-Turda: Casa situată pe traseul lotului 1 rămâne ”în picioare”. Antreprenorul suplimentează oamenii și utilajele

USR - Alegeri parlamentare 2020

Constructorul Pizzarotti se ține de cuvânt și a mărit mobilizarea pe lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda. La viitorul nod rutier Alba Iulia Nord, dincolo de linia ferată, continuă lucrarile. În zonă sunt foarte multe utilități: conducte de apă, rețea electrică, care trebuie relocate.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În plus, aici a mai apărut o foreză, iar dincolo de drumul național, antreprenorul a început excavarea dealului cu 5 excavatoare și mai multe autobasculante. Așa cum se poate observa în fotografii și imaginile video se văd deja trepte săpate în deal.

Este vizibil că antreprenorul de pe lotul 1 mobilizează tot mai multe resurse umane și utilaje.

Pe Lotul 1 al autostrăzii, de 17 kilometri, tronson de la intrarea de la Sebeș până la Pârâul Iovului, la ieşire din Alba Iulia, lucrează Asocierea Impresa Pizzarotti & C SpA – Pomponio Construcţii SRL.

Citește și: FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 2: Lucrările la podurile peste râul Mureș, de la Rădești și Sâncrai, înghețate din cauza insolvenței unuia dintre constructori

Valoarea contractului pentru întregul lot este de 541.739.137, 21 lei (fără TVA), semnat în 14 noiembrie 2014. Lucrările au început în 2 decembrie 2014 şi aveau termen inţial de finalizare 2 octombrie 2016. Au fost oprite în octombrie 2015, iar în 28 iunie a fost dată autorizaţia de construire. Doar pe secţiunea A, însă. Apoi, s-a dat autorizarea pentru nodul Alba Iulia Nord, la limita cu lotul 2, spre Aiud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

rocklee 17 aprilie 2018 at 21:12

au un pic de sapat in dealul acesta ….

Costelis 18 aprilie 2018 at 16:10

O termină până in 2050!!!

mike 18 aprilie 2018 at 19:43

Prostul e acele care a semnat contractele si care nu penalizeaza intarzaierile celui care construieste — Doar asa constructorul va simti pe pielea lui penalizarile si-l va face ca pe viitor sa se tina de cuvint –la termen si calitate — Asa ca nu blamati constructorul daca nu e lovit cu nuiaua el trage de timp –Ma intreb unde sunt constructorii romani??

Comentariile sunt oprite