Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Accident mortal pe DN1 – O femeie din Petrești și-a pierdut viața după ce autoturismul în care se afla a lovit în plin un TIR

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un autoturism în care se aflau două persoane – o familie de pensionari din localitatea Petrești, plecați la tratament la Ocna Sibiului, a fost implicat într-un grav accident de circulație produs miercuri, în jurul orei 13.00, pe DN1, în apropiere de Săliște.

Potrivit reprezentantului IPJ Sibiu, un bărbat în vârstă de 66 de ani, aflat la volanului unui autoturism Renault înmatriculat în Alba, care se deplasa pe direcția Sebeș – Sibiu, din cauza neadaptării vitezei în condițiile unui carosabil umed, a pierdut controlul direcției și a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un TIR înmatriculat în Turcia, care circula regulamentar.

În urma impactului șoferul a fost rănit grav iar soția lui, o femeie în vârstă de 65 de ani, pasageră pe locul din dreapta, a decedat. Pentru a scoate victima din mașină a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

Timp de două ore, în zonă, traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate, în ambele sensuri, alternativ, pe o bandă de mers.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

FOTO + VIDEO: oradesibiu.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea