FOTO:Primăria comunei Ciugud a testat pentru prima dată stația de încărcare inteligentă, acoperită cu panouri fotovoltaice

Primăria comunei Ciugud a testat pentru prima dată stația de încărcare inteligentă, acoperită cu panouri fotovoltaice.  Autoturismul electric al Primăriei Ciugud și Zoe, autoturismul electric al unui ciugudean, s-au întâlnit pentru a testa stația de încărcare din parcarea primăriei.

Totul a funcționat perfect și cele două mașinuțe sunt pregătite pentru noi drumuri cu poluare ZERO. Totul este GRATUIT pentru că energia electrică e obținută de la soare printr-un sistem fotovoltaic inteligent. Proiectul a fost realizat de Primăria Ciugud printr-o finanțare europeană acordată de Grupul de Acțiune Locală „Țara Secașelor” și a presupus crearea unei parcări inteligente acoperită cu panouri fotovoltaice. Acestea vor produce energia electrică necesară pentru două stații de încărcare pentru autovehicule electrice dar și pentru a acoperi consumul de electricitate al sediului primăriei.

ELIT
Sursa: Facebook Primăria comunei Ciugud

Gabriel IOANICIU

Tel. 0733948173
e-mail: ionutz_ioaniciu@yahoo.com

1 comentariu

Scoala 10 octombrie 2019 at 11:17

Omul sfinteste locul ? Acolo, se pare ca DA !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...