Rămâi conectat

Curier Județean

FOTOGRAFII ”semnate” de cățeii fără stăpân din Alba Iulia, expuse într-un local din Cetatea Alba Carolina. IDEEA INEDITĂ a voluntarilor de la ecarisaj, de a strânge fonduri pentru patrupezi

Alexandra Mates

Publicat

în

Cei care frecventează localul ”Framm’s” din Cetatea Alba Carolina vor avea ocazia să vadă, în această perioadă, expusă pe pereți o serie de fotografii cu cățeii fără stâpân din Alba Iulia. Este vorba despre o expoziție inedită, organizată de voluntarii ecarisajului din municipiu în parteneriat cu Asociația „Arche Noah Transilvania”, cu scopul de a strânge fonduri pentru patrupezi, dar și de a-i promova.

Fotografiile au pe verso amprenta fiecărui cățel în parte și pot fi achiziționate la prețul de 50 de lei.   

Organizatorii spun că ideea le-a venit, după ce au realizat o sesiune foto cu cățeii aflați în adăpost, pentru a-i promova pe rețelele de socializare.

Am făcut niște fotografii pentru promovarea cățeilor din ecarisaj. Știind că unii dintre ei sunt în dificultate și au nevoie de susținere financiară, m-am gândit să organizez această expoziție. Le-am prezentat ideea celor de la Framm’s, știind că sunt deschiși să găzduiască astfel de acțiuni, iar ei au răspuns pozitiv”, ne-a declarat inițiatoarea acțiunii Andreea Anghel, unul dintre voluntarii activi care se implică în salvarea animalelor fără stăpân din oraș.

Expoziția este deschisă până pe 15 noiembrie, iar iubitorii de animale care vor să contribuie la salvarea patrupezilor din ”spatele gratiilor” pot face și donații de hrană, recompense, lese sau paturi.

Potrivit administratorilor localului, clienții s-au arătat impresionați și au apreciat efortul voluntarilor, iar unii dintre ei au făcut și donații.

Banii strânși în urma acestei expoziții vor fi folosiți exclusiv în scopul îngrijirii acestor căței. ”La final vom face publică suma adunată și cazurile spre care ea va merge”, a mai precizat Andreea Anghel.

La centrul de ecarisaj din Alba Iulia se află acum aproximativ 60 de câini, care așteaptă să își găsească o familie. În cazul unei adopții, aceștia sunt deparazitați, vaccinați, microcipați și sterilizați gratuit de primărie.

[nggallery id=4795]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea