Fotografii cu toaletele de la ”Școala Smart din Ciugud”, folosite ca îndemn pentru a merge la VOT de către producătorul Cronicii Cârcotașilor

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, Silviu Iliuță, producător executiv la Cronica Cârcotaşilor şi autorul blogului Cronici pe bune folosește exemplul comunei Ciugud, pentru a îndemna cetățenii într-un mod inedit să își exercite dreptul la vot, la scrutinul de duminică.

„Eu as vrea sa iti scriu tie, care „te pisi pe el de vot”.

ELIT

Asa arata o toaleta dintr-o scoala dintr-un sat din Romania. Si nu, culmea, nu e chiar in fundul curtii, ci undeva pe culoar.

Si nu, copiii nu duc lipsa de apa calda, de sapun, de hartie! Ba chiar au si uscatoare. Si nu, nu au tablete lipsa, Ba chiar au laptopuri de la scoala, pe care lucreaza direct in Cloud! Si nu, nu tremura de frig la ore! Copiii celor din acest sat merg intr-o scoala smart, care se incalzeste singura atunci cand scade temperatura. Isi mai regleaza si umiditatea, filtreaza aerul… si alte nimicuri.

„Te pisi pe el” de vot? Pai si copilul tau a ajuns sa se pise in fundul curtii! Asa cum o va face si nepotul tau, daca nu va lua drumul Italiei.

„Te pisi pe el de vot”? In schimb, oamenii din satul asta au gandit altfel si au votat. Ei, mai prosti asa, au ales un om cu multe proiecte si pus pe luat bani de la UE. Nu, nu te pisi pe el de vot vot! Te pisi pe viitorul copilului tau”, a scris Silviu Iliuță pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419