Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO Ziua Poliției Române: Competiții sportive organizate de IPJ Alba. Echipa Baroului de Avocaţi Alba, pe locul IV

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÎn cadrul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba pentru sărbătorirea la 25 martie a Zilei Poliţiei Române, zilele de 19 şi 21 martie au fost rezervate sportului rege.

Potrivit IPJ Alba, “miercuri 19 martie, 16 echipe din cadrul structurilor MAI din judeţ, autorităţi locale şi structuri de colaborare, s-au confruntat pe terenul de fotbal al unei baze sportive din Sebeş, pentru trofeul Cupa Poliţiei 2014.

Trofeul a fost adjudecat de echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba în vreme ce, pe locul II s-a clasat echipa Penitenciarului Aiud, locul III a fost ocupat de echipa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba iar pe locul IV s-a clasat echipa Baroului de Avocaţi Alba.

Azi, se desfăşoară confruntarea pe terenul de fotbal dintre 16 echipe alcătuite la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba iar mâine, începând cu ora 11,00, în parcarea Stadionului Cetate din Alba Iulia, va avea loc  concursul de îndemânare în conducere, „Cupa siguranţei rutiere 2014”.

Competiţia este organizată şi în acest an de Serviciul Rutier Alba, cu sprijinul Clubului Sportiv Auto Fairplay iar cei ce doresc să participe la acest concurs, sunt aşteptaţi să se înscrie, mâine dimineaţă, începând cu ora 10,00, în parcarea Stadionului Cetate.”

Reamintim că luni, 24 martie, începând cu orele 10,00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba va fi  organizată „ZIUA PORŢILOR DESCHISE”, când, toţi cei vor dori să viziteze instituţia vor putea afla mai multe despre atribuţiile poliţiei în ansamblu dar şi aspecte specifice fiecărui serviciu, compartiment sau birou şi să asiste la un exercițiu demonstrativ privind intervenţia poliţiei într-un caz de evadare de sub escortă.

[nggallery id=1316]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea