FOTO/ Ziua Poliției Române 2018. Momente emoţionante la IPJ Alba: 64 de poliţişti au fost avansaţi în grad, în cadrul unei şedinţe festive

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Ziua Poliției Române 2018. Momente emoţionante la IPJ Alba: 64 de poliţişti au fost avansaţi în grad, în cadrul unei şedinţe festive.

Momente emoţionante pentru poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, azi, 23 martie, cu ocazia festivităţilor organizate pentru sărbătorirea ZILEI POLIŢIEI ROMÂNE. În prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Irineu Pop, arhiepiscop de Alba Iulia şi a oficialităţilor judeţene, la sediul inspectoratului avut loc şedinţa festivă, în cadrul căreia au fost avansaţi, în gradul profesional următor, 64 de poliţişti.

ELIT

La data de 25 Martie, de Buna Vestire, Poliţia Română sărbătoreşte 196 de ani de tradiţie şi continuitate a activităţii, în slujba cetăţenilor.

În spiritul acestei sărbători, cadrele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au organizat şedinţe festive, în cadrul cărora a fost evocat momentul aniversar.

Şedinţa festivă organizată la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a debutat cu intonarea imnului naţional, moment urmat de un serviciu religios oficiat de Înaltpreasfinţitul Părinte IRINEU POP, Arhiepiscop de Alba Iulia care, la final, a adresat felicitări poliţiştilor: „Mă bucur să fiu azi, aici, la aniversarea Poliţiei Române.

Prezenţa mea este o expresie a iubirii sincere pe care biserica o are faţă de această nobilă instituţie a României. Nobilă fiindcă în cadrul ei sunt preţuite disciplina, spiritul de sacrificiu şi înalta responsabilitate etică”. „Vă felicit cu prilejul acestei aniversări măreţe şi îl rog pe Bunul Dumnezeu să vă rânduiască sănătate, putere de muncă şi să vă facă parte de frumoase împliniri în nobila misiune”.

Domnul Dănuţ Emil Hălălai, prefectul Judeţului Alba, a prezentat mesajul ministrului Afacerilor Interne doamna Carmen Daniela Dan, cu ocazia Zilei Poliţiei Române şi a adresat felicitări tuturor poliţiştilor din judeţ. „Adresez felicitările mele şi celor ce stau în spatele dumneavoastră, soţi, soţii, mame, bunici, copii. Dumneavoastră reuşiţi să vă faceţi meseria cu abnegaţie şi dăruire şi datorită celor din spatele dumneavoastră. La mulţi ani, multă sănătate şi vă cer să vă faceţi datoria ca până acum, în slujba cetăţeanului”.

La rândul său, domnul Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba a adresat felicitările sale tuturor poliţiştilor din Alba şi şi-a exprimat încrederea în profesionalismul lor şi în capacitatea de a le asigura cetăţenilor liniştea de care au nevoie.

Şeful Inspectoratului, comisar şef de poliţie Cioancă Ioan – Sorin, a prezentat mesajul şefului Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Ioniţă Alexandru Cătălin, cu ocazia Zilei Poliţie Române, din care cităm: „Pentru ceea ce sunteţi şi faceţi în fiecare zi, vă mulţumesc în numele meu şi al echipei manageriale, vă felicit şi vă transmit: „La mulţi ani, Poliţia Română! La mulţi ani, poliţişti români, oriunde v-aţi afla!”

Comisar şef de poliţie dr. Marius Ciută, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a evocat momentul aniversar, prin prezentarea temei „196 de ani de atestare a Poliţiei Române – Poliţia Română în slujba idealurilor naţionale. Adunarea Naţională de la Alba Iulia – 1 Decembrie 1918” în cadrul căreia au fost expuse aspecte legate de rolul Poliţiei Române în realizarea Marii Uniri de la 1918.

A urmat festivitatea de avansare a în gradul profesional următor a unui număr de 33 de ofiţeri şi 31 de agenţi de poliţie, la îndeplinirea stagiului minim în grad.

La finalul festivităţii, domnul comisar şef Cioancă Ioan Sorin, împuternicit şef al Inspectoratului de poliţie Judeţean Alba, i-a felicitat pe poliţiştii din judeţul Alba, le-a urat succes în activitatea profesională şi multă sănătate, iar invitaţilor le-a adresat mulţumiri pentru gândurile bune şi urările adresate.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ronin 23 martie 2018 at 23:36

ce bine ar fi daca ar ajunge parintele Irineu si la ISU Alba sa faca niste slujbe sa mai alunge dracii. ca sunt foarte multi si intuneca mintile sefilor, de nu mai sunt oameni.
si sa le spuna sefilor isu ca e foarte rau sa minta oamenii la nesfarsit si sa nu le plateasca orele suplimentare de mai bine de 3 ani .

Comentariile sunt oprite