Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Zeci de garaje din Alba Iulia vor fi demolate! Se va face spațiu pentru locuri de parcare. Ce străzi sunt vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zeci de garaje din Alba Iulia vor fi demolate! Se va face spațiu pentru locuri de parcare. Ce străzi sunt vizate

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, a făcut recent un anunț important pe platforma Facebook.

Câteva zeci de garaje din oraș vor fi demolate pentru a face loc locurilor de parcare. Decizia a fost luată în contextul derulării lucrărilor de mobilitate și a creșterii necesității de a identifica soluții pentru rezolvarea crizei de parcare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Primăria Alba Iulia a anunțat că nu va mai prelungi contractele de concesiune a terenului pe care sunt amplasate peste 70 de garaje din zona străzilor Arnsberg, Vasile Goldiș, a blocurilor M și Bulevardului Revoluției. Această decizie drastică vine ca urmare a evoluției orașului și a necesității de a face față unei cereri crescute pentru locuri de parcare. Orașul se dezvoltă rapid, iar spațiul este din ce în ce mai limitat, astfel încât găsirea soluțiilor pentru mobilitatea urbană devine o prioritate.

Proprietarii garajelor din aceste zone au primit deja înștiințări oficiale din partea Poliției Locale cu privire la decizia de demolare a construcțiilor. În perioada următoare, aceștia vor trebui să demoleze garajele respective, în conformitate cu reglementările locale. În caz contrar, demolarea va fi efectuată de către administrația locală, iar costurile vor fi suportate de proprietari.

Pe terenurile deținute acum de garaje, Primăria Alba Iulia are planuri de amenajare a unor locuri de parcare moderne și funcționale. Acest lucru va ajuta la soluționarea problemei cronice de parcare din oraș și la creșterea confortului pentru cei care locuiesc și lucrează în Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea