Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: „White Obsession” – Zeci de modele de rochii de mireasă, într-o paradă inedită, la Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

Eleganţă, stil, farmec şi rafinament. Aşa se descrie evenimentul de sâmbătă seara, ce a avut loc în Sala Ballroom din Alba Mall.  În cadrul Târgului de nunţi  ce se desfăşoară în Complexul Comercial în acest weekend , a avut loc cea mai selectă şi impresionantă paradă a rochiilor de mireasă din 2013 – „White Obsession”. De la rochii de mireasă cu elemente retro din dantelă ori cu cristale şi paiete, sau rochii stil prinţesă, până la modele în tendinţă – sculpturale care pun accentul pe silueta delicată şi filiformă, stil sirenă, au fost prezentate într-un mod inedit de 30 de manechine.

Aventura găsirii rochiei perfecte

Ştim cu toţii că rochia de mireasă reprezintă unul dintre cele mai importante şi apreciate aspecte din cadrul nunţii, astfel că tinerele aflate în prag de căsătorie sau care îşi programează de pe acum nunta pentru anul următor nu au ratat ocazia de a se aventura în cadrul unui astfel de eveniment. Privirile potenţialelor cumpărătoare au fost încântate cu ultimele tendinţe în designul rochiilor de mireasă.

Şase case de modă din ţară au pus la dispoziţie rochiile la „Wihte Obsession”: Salon Romantica, Eveline Fashion, Festiv Gala, Matsim, Daniela Lux Fashion şi Salon Dolloris, iar coafurile şi make-up-urile au fost asigurate de Salon Estetik în colaborare cu Răzvan Salon Baroco Sebeş, Marla şi Anda Feher. Evenimentul a fost prezentat de Kotto, renumitul maestru de ceremonii.

La final, în lounge, cei care au dorit au putut lua parte la o degustare de vin, marca „Jidvei”.

Mai multe fotografii din cadrul evenimentului pot fi văzute pe pagina de Facebook a Ziarului Unirea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant În perioada 2-4 august 2024 în Cetatea Alba Carolina va fi sărbătoare. Toate drumurile titanilor șoselelor din țară și din străinătate, pasionați de camioane modificate, vor conduce către capitala de suflet a României, la Alba Iulia, acolo unde se va scrie istorie cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea