FOTO: Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3-0, în Divizia A1 | Echipa din „Mica Romă”, lider, cu maximum de puncte și fără set pierdut

Paul Voicu - Primar 2020

Volei Alba Blaj a câștigat în minimum de seturi confruntarea cu Știința Bacău, scor 3-0 (25-22, 25-22, 25-18), meci contând pentru etapa a 6-a a Diviziei A1.

Vicecampioana României este liderul primului eșalon, cu maximum de puncte și fără set pierdut, singura formație de pe scena fruntașă ce a reușit un asemenea parcurs imaculat. A fost al doilea joc la rând în Sala „Timotei Cipariu” din această săptămână, precedentul fiind miercuri, un alt 3-0 cu CSM Tîrgoviște.

ELIT

A fost o victorie fără emoții, primul set fiind oarecum echilibrat în prima parte. Volei Alba Blaj s-a aflat mereu la conducere, dar au existat și momente în care vizitatoarele s-au apropiat amenințător (în primul set, 21-20; în al doilea de la 20-11 s-a ajuns la 22-20). În runda viitoare, formația condusă de Darko Zakoc se deplasează la Lugoj, tocmai în 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Volei Alba Blaj: Lora Kitipova (un punct) – Nneka Onyejekwe (6 p), Ioana Baciu (12 p), Maja Aleksić (14 p), Ana Lazarević (12 p), Sonja Newcombe (10 p) – Suzana Ćebić (libero 1); au mai jucat Marina Vujović (libero), Nađa Ninković, Katerina Zhidkova (9 p); Aleksandra Cirovic, Mariya Karakasheva, Ramona Rus, Sara Hutinski.

Mihail David - 2020

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...