Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj, o nouă victorie lejeră la Galați și calificare în Final Four-ul Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj s-a calificat pentru al 5-lea an consecutiv în Final Four-ul Cupei României, după victoria facilă de la Galați, scor 3-0 (25-20, 25-12, 25-14), cu CSU Belor.

Cele două echipe s-au întâlnit și ieri, într-o întâlnire contând pentru etapa a 9-a a Diviziei A1, când echipa din “Mica Romă” s-a impus la pas, tot în minimum de seturi, scor 3-0 (25-11, 25-20, 25-10).

Final Four-ul Cupei României este prevăzut în perioada 14-15 mai (locația se va stabili în aprilie, prin depunerea ofertelor de organizare de către cluburile interesate). În semifinale a ajuns și CSM Târgoviște (3-0 la Cluj), celelalte două echipe stabilindus-e după întâlnirile Dinamo – CSM Tîrgoviște (în această după amiază) și CSM Lugoj – Știința Bacău, amânată la cererea oaspetelor. Anul trecut, Blajul a disputat finala competiției, la Bacău, pierzând 1-3 cu CSM București.

Citește și: CSU Belor Galați – Volei Alba Blaj 0-3 | Debut fără emoții în noul an, a 9-a victorie consecutivă

La această dublă de pe malul Dunării, antrenorul Darko Zakoc a folosit două formule diferite de echipă, în partida din Cupa României mizând pe Aleksandra Cirovic (7 p) – Ana Lazarevic (11 p), Maja Aleksic (16 p), Katerina Zhidkova (12 p), Mariya Karakasheva (9 p), Nada Ninkovic (12 p)– Viktoriya Delros (libero); a lipsit Sara Hutinski – accidentată. Disputele de la Galați sunt repetiții cu public pentru Volei Alba Blaj în vederea primului test serios, deplasarea de la Prostejov, din Cehia, în optimile Cupei CEV, de marți, 22 ianuarie.

sursa foto: Viața liberă, Galați


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea