FOTO: Volei Alba Blaj, o nouă victorie lejeră la Galați și calificare în Final Four-ul Cupei României

Paul Voicu - Primar 2020

Volei Alba Blaj s-a calificat pentru al 5-lea an consecutiv în Final Four-ul Cupei României, după victoria facilă de la Galați, scor 3-0 (25-20, 25-12, 25-14), cu CSU Belor.

Cele două echipe s-au întâlnit și ieri, într-o întâlnire contând pentru etapa a 9-a a Diviziei A1, când echipa din “Mica Romă” s-a impus la pas, tot în minimum de seturi, scor 3-0 (25-11, 25-20, 25-10).

ELIT

Final Four-ul Cupei României este prevăzut în perioada 14-15 mai (locația se va stabili în aprilie, prin depunerea ofertelor de organizare de către cluburile interesate). În semifinale a ajuns și CSM Târgoviște (3-0 la Cluj), celelalte două echipe stabilindus-e după întâlnirile Dinamo – CSM Tîrgoviște (în această după amiază) și CSM Lugoj – Știința Bacău, amânată la cererea oaspetelor. Anul trecut, Blajul a disputat finala competiției, la Bacău, pierzând 1-3 cu CSM București.

Citește și: CSU Belor Galați – Volei Alba Blaj 0-3 | Debut fără emoții în noul an, a 9-a victorie consecutivă

Mihail David - 2020

La această dublă de pe malul Dunării, antrenorul Darko Zakoc a folosit două formule diferite de echipă, în partida din Cupa României mizând pe Aleksandra Cirovic (7 p) – Ana Lazarevic (11 p), Maja Aleksic (16 p), Katerina Zhidkova (12 p), Mariya Karakasheva (9 p), Nada Ninkovic (12 p)– Viktoriya Delros (libero); a lipsit Sara Hutinski – accidentată. Disputele de la Galați sunt repetiții cu public pentru Volei Alba Blaj în vederea primului test serios, deplasarea de la Prostejov, din Cehia, în optimile Cupei CEV, de marți, 22 ianuarie.

sursa foto: Viața liberă, Galați

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...