Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Belor Galați – Volei Alba Blaj 0-3 | Debut fără emoții în noul an, a 9-a victorie consecutivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a început cu dreptul noul an, 3-0 (25-11, 25-20, 25-10), în etapa a 9-a a Diviziei A1, în deplasare cu ultima clasată, CSU Belor Galați. 

S-au întâlnit în această partidă disputată în devans echipele de la extremele ierarhiei, vizitatoarele ocupând fotoliul de lider cu maximum de puncte și un singur set pierdut în acest sezon. A noua victorie din tot atâtea jocuri a fost firească pentru gruparea din „Mica Romă”, ținând cont de diferența netă de valoare între combatante, în distribuția nou-promovatei regăsindu-se Adriana Dudnic și Anamaria Berdilă, două foste echipiere ale Blajului. Cu prilejul primei întâlniri oficiale din 2019, Darko Zakoc a prilejuit debutul în distribuția Blajului a jucătoarelor venite în această pauză, Sorina Miclăuș și Viktoriya Delros, prima reușind și 4 puncte. Puține probleme au apărut în setul secund, în care la un moment dat scorul a fost egal 20-20, însă în setul al treilea Blajul și-a arătat forța, încheind jocul în nici o oră (56 de minute).

Cele două echipe se vor afla față-n față și mâine, la prânz, într-o partidă contând pentru sferturile de finală ale Cupei României. Disputele de la Galați sunt repetiții cu public pentru Volei Alba Blaj în vederea primului test serios, deplasarea de la Prostejov, din Cehia, în optimile Cupei CEV, de marți, 22 ianuarie.

Volei Alba Blaj: Lora Kitipova (6 puncte) – Nneka Onyejekwe (7 p), Ioana Baciu (23 p), Sonja Newcombe (13 p), Maja Aleksic (4 p), Ramona Rus (8 p) – Marina Vujović (libero); Katerina Zhidkova, Nađa Ninković (3 p), Ana Lazarević, Sara Hutinski, Mariya Karakasheva, Aleksandra Cirovic, Sorina Miclăuș (4 p) și Viktoriya Delros (libero).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea