Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba-Blaj – Medicina Tg. Mureş 3-1 *A treia victorie la rând în derbyul Ardealului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Medicina3Volei Alba-Blaj şi-a adjudecat pentru a treia oară consecutiv derby-ul Ardealului, învingând în Sala „Timotei Cipariu” pe CSU Medicina Tg. Mureş, scor 3-1 (25-19, 12-25, 25-21, 25-14). Echipa din „Mica Romă” şi-a consolidat astfel poziţia a treia în ierarhie după etapa a 18-a, cu 45 de puncte (15 victorii şi 3 eşecuri).

*Kijakova a schimbat jocul

Atmosferă de mare meci, cu peste 700 de spectatori în tribune, dornici să asiste la un spectacol voleibalistic şi cele două combatante au oferit o întâlnire de calibru. „Echipa a intrat destul de nervoasă şi am greşit foarte mult în primele două seturi, mai ales la primire. Apoi ne-am revenit şi am izbutit să învingem o formaţie foarte bună, arţăgoasă, care şi-a vândut scump pielea. Am rezolvat locul trei, acum începem pregătirea pentru playoff, o să dăm şansa tuturor jucătoarelor să evolueze, dar asta nu înseamnă că nu ne propunem să câştigăm toate jocurile„, a declarat Branko Gajic. Antrenorul a mizat în setul patru şi pe Miroslava Kijakova, o jucătoare rămasă datoare în partidele din acest an, iar internaţionala din Slovacia a schimbat în bine cursul întâlnirii.

În etapa viitoare, blăjencele vor evolua în deplasare, sâmbătă, 15 februarie, la ora 18.00, cu CSM Bucureşti. Este al doilea joc al ambiţiilor tranşat de amfitrioane, după cel de la Lugoj, care s-au impus a doua oară în acest sezon împotriva „medicinistelor”.

Volei Alba Blaj a mizat pe Adina Salaoru, Luminiţa Trombiţaş, Millagros Collar, Roxana Ivanov, Florencia Busquets, Adriana Dudnic, Katija Medved; mai intrând Vali Rusu, Miroslava Kijakova, Denisa Viloiu, Adina Stanciu, Ramona Rus.

Foto Dragoş BASARABA

[nggallery id=1133]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea