Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Jedinstvo Stara Pazova 3-2, în meci de verificare | Iman Isanovic, debut la campioana României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a câștigat, scor 3-2, meciul amical cu Jedinstvo Stara Pazova, în „Alba Blaj” Arena, singura repetiție din acest debut de an. În confruntarea contra campioanei Serbiei a debutat nou-venita Iman Isanovic (extremă, componentă a naționalei Bosniei și Herțegovina, 23 de ani, venită din USA).

Campioana României a condus cu 2-0 la seturi, 25-20, 25-18, iar al 3-lea parțial a revenit vizitatoarelor 26-24 (de la 24-20 pentru Volei Alba Blaj). Gazdele au câștigat și al 4-lea parțial 25-15, iar în ultimul set a fost 11-15. Pe parcursul întâlnirii amicale, antrenorul Stevan Ljubicic a rulat tot lotul avut la dispoziție. Au fost prezenți în jur de 500 de spectatoric, între care și una dintre cele mai titrate jucătoare din istoria voleiului din Blaj, Marina Vujović.

Pentru a pregăti confruntarea din Liga Campionilor, Volei Alba Blaj va disputa un meci amical cu Jedinstvo Stara Pazova, vineri, 5 ianuarie, ora 17.30, în „Alba Blaj” Arena.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Vacanță scurtă pentru campioana României Volei Alba Blaj, care în 11 ianuarie are meci decisiv pentru accederea în etapa superioară a Ligii Campionilor cu LKS Lodz, în “Alba Blaj” Arena.  Jedinstvo Stara Pazova, campioana Serbiei, este un adversar devenit deja tradițional (s-a mai jucat în ianuarie 2023 la Blaj, 2-3 respectiv în septembrie, în Serbia, scor 1-3), cele două formații bifând un stagiu comun de pregătire timp de două zile.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea