Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj este oficial în semifinalele Cupei României după 3-0 în returul sferturilor cu Penicilina Iaşi

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a reușit o nouă performanţă, aceea de a se califica în Final Four-ul Volei Alba Blaj-Penicilina Iasi Cupa2Cupei României la volei feminin. Trupa din „Mica Romă” s-a impus şi în returul sferturilor (ambele manşe s-au disputat în Sala „Timotei Cipariu” din Blaj) contra Penicilinei Iaşi, scor 3-0 (25-10, 25-16, 25-15). Echipa lui Darko Zakoc a ajuns în semifinalele competiţiei după 2-0 (6-0 pe seturi) la general contra echipei din Moldova.

Lipsite de emoții după rezultatul din prima partidă disputată vineri (3-0), Volei Alba Blaj a început tare returul, iar după aproximativ 20 de minute de joc, calificarea în semifinale a devenit oficială, când Salaoru şi compania au câstigat primul set cu 25-10. Nici în cel de al doilea set moldovencele nu au rezistat forţei blăjencelor, iar Volei Alba Blaj s-a impus cu 25-16. În ultimul set Volei Alba Blaj s-a impus cu 25-15, iar voleibalistele din „Mica Romă” au terminat duelul din sferturi fără să cedeze vreun set, fiind aplaudate la scenă deschisă de fanii prezenţi la meci.

După aceste două succese în faţa Penicilinei Iaşi, în fieful blăjencelor va poposi campioana Ştiinţa Bacău, sâmbăta viitoare, când se va relua campionatul Diviziei A cu prima etapă din retur.

Darko Zakoc a început cu următoarea formulă: Martina Utla,  Jaqueline Rodriguez de Sousa, Adina Salaoru, Adina Stanciu, Natalia Matseichyk, Roxana Ivanof, Katija Medved (libero). A mai intrat Ioana Nemţanu.

FOTO: Dragoş BASARABA

[nggallery id=2882]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea