Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj, debut cu victorie în preliminariile Champions League, 3-0 cu Gran Canaria, în Cehia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, debut cu victorie în preliminariile Champions League, 3-0 cu Gran Canaria

Volei Alba Blaj a debutat cu o victorie, 3-0 cu Gran Canaria, campioana Spaniei, în turneul preliminar al Champions League ce se dispută în Cehia, la Brno. Formația din „Mica Romă” se poate califica în faza următoare chiar dacă nu joacă, în condițiile în care miercuri gazdele vor învinge reprezentanta Spaniei.

Pe seturi scorul în meciul de marți după amiază a fost 25-23, 25-16, 25-18, doar primul parțial fiind cât de cât echilibrat. Partida a durat 88 de minute, iar campioana României nu s-a bazat pe rusoaica Bugumila Biarda.

Cele mai multe puncte le-au realizat Isidora Kockarević – 19 și Anneclaire Ter Brugge – 15.

Volei Alba Blaj: Jovana Kocić – două puncte, Iarina Axinte – 3, Anneclaire Ter Brugge – 15, Isidora Kockarević – 19, Drussyla Costa – unul, Nneka Onyejekwe – 9, Andra Cojocaru (l), au mai intrat Britt Rampelberg (l), Katarina Jović – 12 ; Paula Partnoi (la debut), Lea Deak (Raisa Ioan, Daria Ocenic). Antrenor Stevan Ljubičic.

A fost a 3-a victorie din tot atâtea meciuri în acest start de sezon, în 3 competiții diferite, pentru Volei Alba Blaj.

Din cauza războiului declanșat în Israel, ofensiva lansată sâmbătă de gruparea palestiniană Hamas, care a făcut peste 700 de victime, Hapoel Kfar Saba, campioana Israelului a anunțat că nu participă la turneul preliminar din Champions League la volei feminin, programat în această săptămână la Brno, Cehia. Astfel, cele 3 jocuri ale grupării israeliene au fost anulate, iar la turneu mai sunt doar 3 participante, care se confruntă pentru două locuri care asigură calificarea în etapa următoare a competiției.

În “Mestska Hala Vodova” din Brno următorul și ultimul adversar al campioanei în exercițiu a României va fi astfel Kralovo Pole Brno (echipa gazdă, joi, de la ora 17.00 – ora României).

Meciurile se dispută, așadar, în sistem turneu, fiecare cu fiecare, iar primele două clasate se vor califica în turul al doilea preliminar, care se va desfășura tot sub forma unui turneu.

În cealaltă grupă sunt Mladost Zagreb (Croația), OK Gacko (Bosnia), Asterix Avo Beveren (Belgia), OK Herceg Novi (Muntenegru), iar meciurile sunt la Zagreb.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia. *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea