Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – CS Mioveni 3-1 | Primul set pierdut de vicecampioană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a câștigat al 4-lea meci consecutiv în Divizia A1, scor 3-1 (19-25, 25-7, 25-17, 25-22), cu nou-promovata CS Mioveni, însă jocul din Sala „Timotei Cipariu” a însemnat primul set pierdut de vicecampioană.

Cu o formulă apropiată de cea de bază, echipa din „Mica Romă” nu a fost conectată la meci în primul set. Fetele conduse de Stevan Ljubičić au fost mult prea relaxate, iar acest lucru le-a costat, întrucât adversarele și-au văzut de treabă în primul parțial, unul echilibrat, în care s-a mers cap la cap până la 18-18. De aici, Blajul a condus cu 19-18 și a urmat o serie neverosimilă de 7 puncte la rând ale oponentelor, ce au luat setul inaugural, taxând atitudinea voleibaistelor gazdă!

Datele problemei s-au schimbat radical în următoarele două seturi, dominate copios de gruparea din Alba, ce și-a luat rolul în serios a condus la diferențe mari, gen 7-1, 14-2, 17-3, 24-6 în setul secund, respectiv 6-1, 10-4, 12-5, 25-12, în al treilea (în care la un moment dat s-a făcut 16-14).  Ultimul set s-a derulat pe aceleași coordonate, cu o scădere de turație în final, când de la 24-18 s-a făcut 24-22, cu 3 ași reușiți de Panait, iar la final „principalul” Blajului și-a muștruluit serios elevele.

Sunt 5 victorii consecutive în acest start de sezon (una în Supercupa României), iar runda viitoare este deplasare la Cluj-Napoca. Într-un meci ce a durat 98 de minute, cele mai multe puncte le-au strâns Olga Strantzali – 17, Gergana Dimitrova – 11 și Slađana Mirković – 10.

Volei Alba Blaj: Slađana Mirković 10 puncte – Gergana Dimitrova – 11, Nađa Ninković – 7, Olga Strantzali – 17, Victoriia Russu – 6, Daiana Roman – 6, Andreea Ispas – libero; au mai intrat Andra Artin, Ștefania Cheluță, Jovana Kocić, Iarina Axinte, Jovana Cirković, Sorina Miclăuș – un punct (Milica Ivković – libero, Noemi Moldovan)

Informații, foto: Nicu GOGA (Radio Blaj)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea