FOTO: Volei Alba Blaj – CS Medgidia 3-0 | Campioana, victorie facilă în Divizia A1

Volei Alba Blaj s-a impus fără emoții în Sala “Timotei Cipariu”, scor 3-0 (25-15, 25-22, 25-16), cu CS Medgidia, meci contând pentru etapa a 15-a a Diviziei A1 la volei feminin.

A doua reprezentație internă a anului pentru formația din “Mica Romă” a reprezentat un simplu antrenament cu public pentru deținătoarea eventului național. Echipa condusă de Darko Zakoc a evoluat în fața fanilor după eșecul din Italia, din Liga Campionilor, cu Imoco Conegliano, înfrângere ce a spulberat ultimele șanse de accedere în fazele eliminatorii.

ELIT

Diferența de valoare a fost evidentă în startul setului secund când amifitrioanele au condus cu 7-0 și 11-1, însă păstrarea concentrării la același nivel a fost principalul adversar al gazdelor, întrucât au apărut emoții pe fondul relaxării, iar oponentele s-au apropiat la 24-22. Aceeași relaxare s-a regăsit în prestația campioanelor și în startul setului al treilea, în care scorul a fost strâns până la 11-10. Cele mai bune echipiere ale Blajului au fost Sanja Gommans – 17 puncte, Bianka Busa -15 și Ioana Baciu – 13, partida durând 65 de minute.

Volei Alba Blaj, campioana României, se menține lider în stagiunea internă, cu 12 victorii repurtate din 13 jocuri susținute, acumulând 37 de puncte din 39 posibile. În etapa viitoare formația blăjeană va evolua în deplasare, sâmbătă, 1 februarie, cu “U” NTT Data Cluj.

Mihail David - 2020

Volei Alba Blaj: Ioana Baciu 13 puncte, Nađa Ninković 11 p, Femke Stoltenborg 3 p, Bianka Buša 15 p, Francesca Alupei două puncte, Sanja Gommans 17 p – Silvija Popović (libero); au mai intrat Aleksandra Cirovic două puncte, Sanja Gamma, Ramona Rus două puncte. Antrenor Darko Zakoc.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...