Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj, calificare la turneul final al cadetelor, o nouă performanță!!! Echipa din „Mica Romă”, 3 victorii, fără set pierdut în „Alba Blaj”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj s-a calificat la turneul final Under 17, cadete, respectiv între primele 6 formații din țară, după ce a câștigat turneul semifinal disputat în „Alba Blaj” Arena.

În primul an de activitate la acest nivel, cadetele de la Volei Alba Blaj, cu Daria Ocenic, componentă a formației de senioare, în efectiv, au reușit un rezultat excelent. La turneul semifinal, Volei Alba Blaj a câștigat toate cele trei întâlniri, fără a pierde vreun set. În ultimul meci a fost 3-0 (25-20, 25-16, 25-20) cu Bravol Brașov, în duelul celor mai bune formații din grupă. Bravol din postura de ocupantă a locului secund, a ratat calificarea chiar și de pe poziția secundă, fiind depășită de CTF Mihai I București (6 puncte, grupa A) și CSM București (6 puncte, grupa B), după raoportul seturilor câștigate/seturi pierdute! S-au mai calificat câștigătoarele grupelor CSM Constanța (grupa A), Dinamo București (grupa B) și CSȘ Bega Timișoara (grupa C).

O atmosferă superbă a însoțit performanța echipei blăjene, în Polivalenta din „Mica Romă”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Lot: Anastasia Gruiescu, Larisa Rusu, Lara Ștefănescu, Denisa Coman, Claudia Bocăniciu, Antonia Oltean, Simina Spătăcean, Iulia Mărginean, Mara Mihu, Daria Ocenic, Ana Pop, Brianna Barna, Amira Săbăduș (libero) și Anastasia Fekete (libero și căpitan). Antrenor Aleksandar Milovic. Efectivul este format din jucătoare localnice, excepțiile numindu-se Daria Ocenic (Sibiu) și Claudia Bocăniciu (Alba Iulia).

În precedentele jocuri, Volei Alba Blaj – HV Junior Iași 3-0 (25-19, 25-13, 25-21) și Volei Alba Blaj – CSV Craiova 3-0 (25-20, 25-21, 25-11). La finele acestei săptămâni, în „Alba Blaj” Arena se va disputa un turneu semifinal de cadete Under 17, în perioada 18-21 aprilie

O nouă performanță a voleiului juvenil din Blaj, asta după ce echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea an consecutiv, campioană națională, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS). Daria Ocenic, care, la nici 15 ani, este componentă a formației de seniori Volei Alba Blaj, a fost desemnată MVP-ul turneului final al ONSS (a realizat cele mai multe puncte la Brăila). Acestui rezultat extraordinar i se adaugă calificarea la turneul final Under 13 masculin a echipei de minivolei a CSȘ Blaj (antrenor Alexandru Man).

Foto: Volei Alba Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea