FOTO: Volei Alba Blaj a câştigat al doilea titlu consecutiv la volei feminin, echipa lui Zakoc – iarăşi regina României! „Mica Romă” este în culmea fericirii!!!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Volei Alba Blaj campioana 9Volei Alba Blaj este noua şi vechea campioană a României la volei feminin, echipa din „Mica Romă” câştigând pentru al doilea an consecutiv trofeul suprem intern, o performanţă de senzaţie, după ce a învins în finala mare pe rivala CSM Târgovişte cu scorul general de 3-2, ultimul meci fiind un net 3-0 (25-15, 25-19, 26-24), o adevărată demonstrație de forță, în Sala „Timotei Cipariu”, într-o atmosferă magnifică, scandându-se „campionii, campionii” minute în șir! „Seara campioanelor” va fi vineri, la ora 19.00, în Parcul „Avram Iancu”

 

USR - Alegeri parlamentare 2020

Echipa lui Zakoc a fost motivată la maximum, etalând o prestație admirabilă și reușind să-și atingă obiectivul într-o manieră impresionantă câștigând aurul în stil de mare echipă, după ce a fost condusă în două rânduri în lupta pentru titlu!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

*Sală incendiară, asaltată de vuvuzele!

Cu două ore înainte de debutului meciului pentru titlu Sala “Timotei Cipariu”, în cele din urmă peste 800 de spectatori fiind alături de favorite, fanii find înarmați cu vuvuzele ce au creat un zgomot infernal. Cu Ion Dumitrel, președintele CJ Alba în rol de șef de galerie și Darko Zakoc războinic în startul confruntării de foc, antrenorul sârb ridicând efectiv fanii în picioare cu un gest autoritar menit să aducă furtuna, s-a declanșat meciul, unul dominat autoritar de campioană ce și-a păstrat titlul în panoplie.

Zakos s-a deslănțuit în mometul prezentării echipelor și sutele de blăjeni au luat foc, de la acea scânteie atmosfera fiine efectiv una apăsătoare pentru vizitatoare, copleșite de presiune. Impulsionată de un public de campioană, Volei Alba Blaj a reușit un meci mare, câștigând categoric.

*Dublă istorică pentru Alba

La Blaj se dă ora exactă în voleiul feminin autothon, iar după ce anul trecut s-a consemnat o premieră istorică pentru sportul din Alba, acum s-a consemnat o performanţă la pătrat pentru o admirabilă formaţie înfiinţată în urmă cu 5 ani, încununată cu laurii supremi în 2015 şi 2016. Graţie acestui rezultat de senzaţie, repurtat în faţa admirabilului public din Sala „Timotei Cipariu”, fetele conduse de Darko Zakoc vor participa din nou în Champions League. După ultima minge a jocului decisiv din cursa spre titlu, partidă ce a însemnat cucerirea medaliilor de aur, s-a declanşat nebunia în sala blăjeană, cei prezenţi celebrând momente de vis, demne de povestit peste ani. Blajul a devenit capitala simbolică a voleiului, cu o echipă de aur, mândria urbei, a judeţului, ce a demonstrat că “imposibilul devine posibil”!

Dan HENEGAR

11 Comentarii

Blaj - uber alles 5 mai 2016 at 20:16

Deci, cum spuneam : „Blaj – uber alles” (vorba banateanului !) !!!

VECCHIA MANIERA 5 mai 2016 at 20:38

Pfff n-am ajuns la meci…din ce citesc pe aici, a fost o atmosfera mai ceva ca la baschet PAOK Salonic-Fenerbahce. Galerie superba. Fuga la FND, copii, sa va dea tata Nelu o pizza si un prigat la 5 pahare.

Mica Roma 6 mai 2016 at 6:26

Încă nu au apărut aici răutăţile lui nenea @ pilu, de altfel foarte consecvent la acest capitol, când e vorba de această minunată echipă. O fi fost şi el la meci şi s-a convins că “ Blaju-i meserie “. Da, da, cred că el a fost, că am văzut şi eu în sală un bătrânel entuziasmat … !

Marea Roma 6 mai 2016 at 8:54

Intr-adevar minunata echipa domnule „Mica Roma” , minunati si antrenorul si masorul si statisticianul , toti din tara vecina si prietena Serbia….Doar o intrebare pentru tine stimate „Mica Roma” : Imi poti spune o singura jucatoare ( din lot nu din echipa de baza) care a fost crescuta si formta la Blaj??? , multumesc anticipat pentru raspuns….

gicu 6 mai 2016 at 9:24

pt. Marea Roma: romanii este f. f. puturosi, ei nu fac sport, ca e greu, ei nu munceste ca e greu, ei, impreuna cu tine asteapta ajutoare sociale

Marea Roma 6 mai 2016 at 11:42

@gicu :Foarte adevarat cu o mica adaugare :romanii este f. f. puturosi, ei nu fac sport, ca e greu, ei nu munceste ca e greu, ei, impreuna cu tine asteapta ajutoare sociale si sunt f. mandri ca sunt campioni nationali!!!!!!

Marea Roma 6 mai 2016 at 11:52

@gicu: ca sa fiu mai expilcit: in comentaruil tau te-ai descris f. bine pe tine cu o mica adaugare:romanii este f. f. puturosi, ei nu fac sport, ca e greu, ei nu munceste ca e greu, ei, impreuna cu tine asteapta ajutoare sociale si sunt f. mandri ca sunt campioni nationali!!!!!!

Mircea 6 mai 2016 at 17:04

Cum ? Au fost doar 800 de spectatori ? Pai ziceau aia din Targoviste ca au fost 2000 !! Mare trebuie sa fie frustarea lor !! A fost o victorie categorica. Fara urma de tagada. chiar daca au egalat la 24 ultimul set. RESTUL E SI ISTORIA unei galerii si sustineri de exceptie. OLE BLAJ ALEZ !!

raspuns 6 mai 2016 at 17:29

@ ADM. revin : forumul asta e al tau sau a lu tac’tu. ? In conditiile in care am folost un limbaj decent, explica-mi si mie de ce nu apar comentariile mele ?

raspuns @ ADM. 7 mai 2016 at 9:46

Bun. Acum pune si comentariile pt. care te-am atentionat (mai sus). De altfel ma indoiesc ca vei pune si comentariul prezent …

Vizitand Blajul, Eminescu a spus : "te salut Mica Roma " 6 mai 2016 at 17:38

“ Volei Alba Blaj … iarăşi regina României! „Mica Romă” este în culmea fericirii!!! “

Scurt, pe placul tuturor. Celelalte (comentarii contra) sunt nimicmicisme la îndemâna … frustraţilor …

Comentariile sunt oprite