Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Viitorul Cluj – Metalurgistul Cugir 2-1 (0-1) | Primul eșec din 2022, gazdele – calificate în play-off

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a pierdut primul meci din 2022, 1-2 (1-0), în deplasare cu Viitorul Cluj, meci contând pentru penultima rundă a sezonului regular în Seria a 9-a a Ligii a 3-a. Eșecul grupării de sub Drăgana, al doilea din acest campionat, reprezintă în același timp accederea din punct de vedere matematic în play-off pentru Viitorul, revelația acestei stagiuni.

La a doua deplasare consecutivă, cugirenii au condus la pauză, însă elevii lui Marius „Papi” Popescu au întors scorul în numai 9 minute și au maximum de puncte pe teren propriu împotriva combatantelor din Alba.

*0-1, min. 19: ȘAUCĂ, eurogol, o foarfecă  de la 12-13 metri, la o centrare din stânga, minge deviată de Vitinha. Primul gol din 2022 pentru „roș-albaștri” reprezintă a 6-a reușită stagională a căpitanului Metalurgistului.

*1-1, min. 72: DOLGHI a restabilit egalitatea, la prima acțiune notabilă, o pătrundere în flancul stâng.

*2-1, min. 81: FĂRĂGĂU, căpitanul  gazdelor, a marcat golul secund al Viitorului, tot din foarfecă (mama sa este originară din  Cugir)

Am fost naivi, puteam închide jocul în prima repriză, când au fost situații de a dubla avantajul, Am fost egalați la o fază în care adversarul a intrat prima dată în careul nostru. Sunt dezamăgit de rezultat și prestația din a doua repriză. N-am înțeles mare lucru din ce s-a întâmplat, nu am mai avut vlagă după ce am fost conduși. Ne complicăm existența, iar lupta cu Unirea Ungheni pentru locul secund este deschisă„, a spus Lucian Itu.

Comparativ cu precedenta deplasare, la Turda, în distribuția cugireană s-au produs 3 modificări: Udrea, Cocan și Andriuc, în locul lui P. Păcurar (suspendat), Selagea și Nicula. Clujenii mizează pe o garnitură extrem de tânără, media primului unsprezece fiind puțin peste 20 de ani (doar Al. Roșca fiind din 1998, restul echipierilor fiind din anul 2000 sau mai mici).

Viitorul: Onciu – Oargă, Porumb, Cr. Istrate, D. Mic (29, T. Cociș) – Borma, Dolghi, Fărăgău/cpt, Al. Roșca, Râza  – Al. Pop; rezerve Stângă, L. Maxim, R. Baciu, E. Bartoș, Aparascăi, Șerbănescu, M. Olaru. Antrenor Marius Popescu.

Metalurgistul: R. Opric – Al. Rus (76, Haj; la debut), Vlădia, I. Grozav, Vitinha – Șaucă/ cpt, Boldea, Udrea (80, Selagea), Andriuc (76, L. Contra) – Cocan, M. Lupu; rezerve Perjeriu – S. Itu, Șuteu, M. Neagu, L. Itu, Nicula. Antrenor Lucian Itu

Arbitri Roxana Recorean (Mediaș), E. Tocai (Alma), D. Nagy (Mediaș) Observatori P. Unimătan (Zalău), Cr. China (Baia Mare)

FOTO: Adrian RUS (Looksport)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea