Rămâi conectat

Sport

FOTO-VIDEO: Zlătneanul Andrei Mărginean, “rege” la Novara: gol decisiv în Serie C!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mijlocașul Andrei Mărginean este “rege” la Novara, fotbalistul din Zlatna marcând un gol decisiv în Serie C, în partida Novara – Pro Patria 1-0 (1-0). Jucătorul din Alba a punctat în minutul 16, reluare cu capul, din plonjon, din 8 metri.

Internaționalul de tineret traversează o perioadă extraordinară, punctând a doua etapă la rând. Transferat în vară de la Sassuolo, Mărginean a ajuns la 3 goluri (două reușite în Serie C) și două assist-uri în acest sezon, în cele 10 partide (una în Coppa Italia).

Novara este capitala proviniciei cu același nume din regiunea Piedmont, în nord-vestul Italiei. După 13 etape, “Gli Azzurii” sunt pe locul al 3-lea, cu 23 de puncte, la 3 lungimi de liderul Pordenone.

foto, video: Novara Calcio


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar CIL Blaj, nou-promovata în Liga 3, a câștigat primul joc de verificare, 5-2 (2-0) cu „U” Cluj Under 18, formație pregătită de albaiulianul George Țălnar. Golurile echipei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea