Rămâi conectat

Sport

FOTO-VIDEO: Voința Stremț – Sportul Petrești 2-3 (1-2), în derby-ul Ligii a 4-a! Trupa lui Doru Oancea, maximum de puncte după o partidă spectaculoasă! CIL Blaj, rămâne invincibilă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Voința Stremț și Sportul Petrești, echipe cu maximum de puncte în acest sezon, fruntașele Ligii a IV-a, s-au înfruntat într-o partidă a ambițiilor

O partidă spectaculoasă, între formații ce au mers ceas până la ora acestui joc ce a adunat peste 350 de spectatori la Stremț, avându-l la centru pe arbitrul FIFA Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca)

Vizitatorii au condus cu 2-0, dar amfitrionii au reușit să egaleze, însă rezerva Ad. Lăcătuș a înclinat balanța. Poate era mai echitabilă o remiză în duelul ambițiilor, însă oaspeții s-au dovedit mai pragmatici, confirmând de ce sunt considerați principalii favoriți la promovare.

Voința Stremț – Sportul Petrești 2-3 (1-2)

Marcatori: Rancea (38), Epure (57), respectiv P. Muntean (26), Coltor (32), Ad. Lăcătuș (78)

În alt joc: Metalu Aiud – CIL Blaj 2-4 (0-3)

*Marcatori: Cioplântă (63), Văsuț (76), respectiv Timiș (2 16 – din penalty), M. Coman (45), Voic (46)

*În minutul 57, Legian (Metalu) a fost eliminat (fault, ultim apărător), iar în minutul 60, O. Oltean (Metalu) a văzut cartonaș roșu (după două galbene, al doilea primit pe banca de rezerve) *În minutul 57, H. Popa (CIL Blaj) a ratat un penalty (șut pe lângă poartă), iar în minutul 73, M. Todea (Metalu) a irosit, la rându-i o lovitură de pedeapsă (șut în bară).

Un meci nebun, în care echipa din “Mica Romă” își continuă seria invincibilă, după ce a condus la un moment dat cu 4-0. Aiudenii au terminat cu doi oameni mai puțin (eliminați Legian și O.Oltean), fiecare echipă irosind un penalty.

Sursa video: facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea