FOTO-VIDEO: Voința Stremț – Sportul Petrești 2-3 (1-2), în derby-ul Ligii a 4-a! Trupa lui Doru Oancea, maximum de puncte după o partidă spectaculoasă! CIL Blaj, rămâne invincibilă!

Paul Voicu - Primar 2020

Voința Stremț și Sportul Petrești, echipe cu maximum de puncte în acest sezon, fruntașele Ligii a IV-a, s-au înfruntat într-o partidă a ambițiilor

O partidă spectaculoasă, între formații ce au mers ceas până la ora acestui joc ce a adunat peste 350 de spectatori la Stremț, avându-l la centru pe arbitrul FIFA Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca)

ELIT

Vizitatorii au condus cu 2-0, dar amfitrionii au reușit să egaleze, însă rezerva Ad. Lăcătuș a înclinat balanța. Poate era mai echitabilă o remiză în duelul ambițiilor, însă oaspeții s-au dovedit mai pragmatici, confirmând de ce sunt considerați principalii favoriți la promovare.

Voința Stremț – Sportul Petrești 2-3 (1-2)

Mihail David - 2020

Marcatori: Rancea (38), Epure (57), respectiv P. Muntean (26), Coltor (32), Ad. Lăcătuș (78)

În alt joc: Metalu Aiud – CIL Blaj 2-4 (0-3)

*Marcatori: Cioplântă (63), Văsuț (76), respectiv Timiș (2 16 – din penalty), M. Coman (45), Voic (46)

*În minutul 57, Legian (Metalu) a fost eliminat (fault, ultim apărător), iar în minutul 60, O. Oltean (Metalu) a văzut cartonaș roșu (după două galbene, al doilea primit pe banca de rezerve) *În minutul 57, H. Popa (CIL Blaj) a ratat un penalty (șut pe lângă poartă), iar în minutul 73, M. Todea (Metalu) a irosit, la rându-i o lovitură de pedeapsă (șut în bară).

Un meci nebun, în care echipa din “Mica Romă” își continuă seria invincibilă, după ce a condus la un moment dat cu 4-0. Aiudenii au terminat cu doi oameni mai puțin (eliminați Legian și O.Oltean), fiecare echipă irosind un penalty.

Sursa video: facebook

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...