Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| VICTORIE pentru echipa din Cricău, care cucerește locul 1 la Festivalul Cetăților Dacice, la Decathlonul Dacic

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VICTORIE pentru echipa din Cricău, care cucerește locul 1 la Festivalul Cetăților Dacice, la Decathlonul Dacic

Subliniind abilitățile și determinarea lor excepțională, echipa din Cricău a triumfat în competiția care face parte din Festivalul Cetăților Dacice, câștigând locul întâi la evenimentul numit „Decathlonul Dacic”. Desfășurat pe stadionul din Cricău, acest festival atrage participanți și spectatori din întreaga țară, evidențiind tradițiile și moștenirea dacică într-un mod captivant.

Decathlonul Dacic constă într-un set de probe fizice și sportive care testează rezistența, agilitatea și abilitățile echipei participante într-o varietate de activități inspirate de modul de viață și tehnicile de luptă ale dacilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În acest an, echipa din Cricău a dovedit că pregătirea, disciplina și eforturile lor nu au rivali. Competând în zece probe diferite, acești atleți de excepție au excelat în fiecare dintre ele, dovedind că sunt adevărați descendenți ai luptătorilor daci din trecut. Proba de „Arcul viteazului” a pus la încercare abilitățile lor în tirul cu arcul. Cu precizie și concentrare remarcabile, membrii echipei și-au arătat talentul în manevrarea acestui instrument tradițional, obținând scoruri impresionante. În următoarea probă, numită „Rapid și puternic”, sportivii au trebuit să transporte 25 de kilograme de nisip pe o distanță anume. Cu forță și rezistență, au depășit cu brio acest obstacol, demonstrând capacități fizice remarcabile. „Sulițașul Cetății” a fost o probă de aruncare a suliței la distanță. Tehnica perfectă și puterea membrelor superioare au făcut ca acești luptători moderni să se distingă în această provocare arhaică.

YouTube video

Echipa a continuat să impresioneze în „Cel mai iute de picior”, o ștafetă în care membrii echipei au alergat cu un butuc greu. Viteza și agilitatea lor i-au ajutat să cucerească această probă într-un mod remarcabil. Proba „Brațul de fier” a fost dedicată sportului tradițional al skandenbergului. Cu mușchii lor puternici și determinare, acești atleți au ridicat greutăți considerabile, dovedind că sunt adevărați titani ai forței. „Să ne unim forțele” a fost o probă de tragere cu frânghia, unde coordonarea și cooperarea în echipă au fost esențiale. Echipa din Cricău a demonstrat că, lucru în echipă, poate obține victoria în fața oricăror adversități. În „Luptătorul dac”, sportivii au luptat pe butuci, demonstrându-și abilitățile într-un duel fără compromisuri. Agilitatea și strategia au jucat un rol crucial în această probă, iar echipa din Cricău s-a dovedit invincibilă. Proba „Voinicul din Cetate” a constat în aruncarea bolovanului. Echipa și-a evidențiat precizia și forța prin această activitate, devenind campionii la acest eveniment.

Membrii echipei au abordat apoi proba „Îndemânare și curaj” care consta în cățăratul pe un catarg înălțat. Această încercare a testat echilibrul și stăpânirea de sine a sportivilor, iar aceștia au demonstrat că nimic nu-i poate împiedica să ajungă la vârf.

În final, proba „Cărăușii Cetății” a pus la încercare rezistența și determinarea echipei prin transportul apei pe o distanță lungă. Cu sacrificiu și angajament, sportivii din Cricău au terminat această probă într-un mod remarcabil.

Prin victoria lor în Decathlonul Dacic, echipa din Cricău a demonstrat că tradițiile și spiritul luptătorilor dacici sunt încă vii în această comunitate. Performanțele lor remarcabile în fiecare probă au adus bucurie și mândrie localnicilor și au adăugat glorie moștenirii dacice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea