Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Victorie! Aiudeanul Cristian Boca a câștigat amuleta dupã ce a dat pe spate jurații la emisiunea ,,Chefi la Cuțite”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Celebra emisiune culinară românească  ,,Chefi la cuțite” pune la încercare capacitățile multor concurenți, însă aiudeanul Cristian Boca a reușit să împresioneze încă odată juriul prin competențele sale, câștigând un bonus important care-l va ajuta în viitor.

Acesta a câștigat amuleta, dupã ce a dat pe spate juratii cu una din cele mai dulci si frumoase farfurii gustate la ,,Chefi la cuțite!”.

Dotat cu determinare și experiența acumulată de-a lungul anilor, acesta a dovedit că munca depusă sistematic este răsplătită, într-un final.

YouTube video

La finalul probei culinare, unul dintre jurați, uimit de capacitatea acestuia de a lucra în condiții vitrege, sub presiune, dat fiind faptul că acesta  a avut un deficit de timp de 10 minute, s-a ridicat de pe scaunul său, mergând să-i strângă mâna concurentului și felicitându-l.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea