Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Un vagon al trenului regal întră în componența Parcului Feroviar Teiuș: În scurt timp își vă relua strălucirea de altădată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În aceste momente dificile pentru noi toți, se întâmplă, prin voință, implicare și perseverență lucruri bune și interesante la noi, în Teius.

Parcul Feroviar al orașului nostru a mai primit, în generoasa să găzduire, o piesa importantă, care face că încet, încet, ce părea la început un vis prea îndrăzneț și îndepărtat să devină o realitate nu doar pentru orașul nostru, cu un trecut ceferist impresionant, nu numai pentru județul nostru ci pentru întreagă regiune, scrie teiusinfo.ro

Profitând de o mobilizare umană și tehnică de excepție, la capătul unei zile pline, un vagon salon din componența trenului regal, construit în anul 1928, la Uzinele Ernesto Breda –Milano, a garat, în condiții de siguranță, în Parcul Feroviar din proximitatea Gării CFR Teius, intrând într-o binemeritată odihnă și refacere.

YouTube video

Sperăm, că într-un timp scurt, mâini pricepute să-i redea strălucirea de alta data, iar poveștile nespuse ale vechilor obiecte feroviare din parcul nostru feroviar, legate de trecut, prezent și viitor ne motivează pe cei de acum, să le punem în valoare și să nu uitam de puternicele noastre rădăcini ceferiste. Am fost sprijiniți tehnic, logistic și uman în demersul nostru de societățile comerciale, instituții și oameni, cărora pe aceasta cale dorim să le transmitem, mulțumirile noastre!

SC RETTER GROUP SRL, personal domnului administrator, Guido Retter, o firma specializata pe suprastructuri rutiere cu angajați serioși și de nădejde.

SC TRANS GHIOANCA SRL, prin domnul administrator Ghioanca Daniel și echipa sa

SC BAUMIT ROMANIA COM SRL – Fabrica Teiuș – domnului director de fabrica, Dobrea Dan

SC REGIO EXCAVAȚII SRL, domnului administrator Aurelian Jisa

Primăriei Teius, prin personalul foarte bine mobilizat și determinat.

Adevăraților ceferiști care au fost cu inima și fapta alaturi de noi, pe țoață durata acțiunii și nu numai.
Tuturor celor care au făcut posibil înființarea și creșterea a ceea ce este acum și cu siguranță, vă reprezenta ”Parcul Feroviar”al orașului nostru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea