Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO. Surprize de 1 iunie pentru copiii a două centre de plasament din Alba Iulia, din partea Apulum Kids: Zi specială cu pizza, tort, suc, fructe și multă distracție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copiii sunt sărbătoriți pretutindeni în lume în prima zi de vară calendaristică. Nu toți au însă ocazia să facă o vizită în parc alături de familie.

Ziua Copilului a adus veselie la superlativ și în viața unor micuți mai puțin norocoși, care nu au părinții alături de ei. Este și cazul micuților de la Casa de tip familial Izvorul Tămăduirii și Rebeca, care au avut o surpriză înainte de 1 Iunie.

Apulum Kids s-au gândit la ei, s-au mobilizat și au organizat un eveniment special, astfel încât, de 1 Iunie, să fie mai fericiți.

YouTube video

“Am decis ca de 1 iunie, să fie o zi specială pentru copii fără familie, așa am ajuns să oferim spațiul de joacă la 2 case de copii: Izvorul Tămăduirii și casa de tip familial Rebeca. Pe lângă Apulum kids, care a pus la dispoziție cele 2 săli de petreceri, am fost ajutați și de Hpt Humbel, Rotary Club, Mariluc, Pizzeria Enjoy, Pizza Party, Dacia, Donuteria Alba Iulia.

YouTube video

Am reușit să le facem o zi specială cu pizza, tort, suc, fructe, distracție. A fost foarte frumos, greu, dar răsplătitor prin reacțiile copilașilor”, au transmis organizatorii.

YouTube video

Evenimentul a avut loc la aproximativ 1 an de la deschiderea Play Center din Alba Iulia, care acum are 2 săli Apulum Kids, iar Play Center Apulum a devenit cafenea și deservește spațiile de joacă.

[nggallery id=7194]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT

Unirea Ziarul

Publicat

în

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din satul Muncelul, comuna Baia de Arieș au fost avertizați miercuri noaptea, în jurul orei 23.30, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. ”A fost semnalata prezența unui urs în sat. Muncelul, oraș Baia de Aries. S-a emis mesaj […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea