FOTO, VIDEO ȘTIREA TA: „Protest” inedit la Aiud. Un bărbat a ieșit cu undița în fața gării, la „pescăria” formată după ploaie

Pescuitul în bălţile care se formează după ploaie, în oraşele din Alba devine, o formă de protest. S-a întâmplat, de data asta, la Aiud. Un bărbat a ieşit cu undiţa în faţa gării din municipiu, dar nu cu gândul că va avea parte de o captură-record, ci pentru a atrage atenţia celor care administrează oraşul, despre pescăria formată după ploile din weekend.

Sătul de apa care se adună formând un adevărat lac în fața gării, un bărbat din localitate a ieşit, în semn de protest, la pescuit.

Echipat cu o undiță, omul spune că a vrut să demonstreze cum poate arăta, în 2018, o stradă din Aiud, mai rău ca în Evul Mediu și a postat filmarea pe internet.

Spațiul din fața gării s-a transformat într-un veritabil iaz, iar aiudeanul, probabil pescar amator, şi-a arătat revolta într-un mod inedit. Locuitorii mai spun că după fiecare ploaie drumul devine „navigabil”.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...