Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

FOTO, VIDEO ȘTIREA TA| Pasajul din Cetate, deteriorat din cauza infiltrațiilor. Apa se scurge pe pereți din tavan

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În pasajul din zona Cetate au apărut tot mai des infiltrații de apă, care fac ca tavanul și pereții să se deterioreze vizibil.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției câteva imagini cu starea pasajului care face legătura între Parcului Unirii și Bulevardul Transilvaniei.

După cum se poate vedea în imagini, cantitatea de apă nu este una redusă, apa se scurge pe pereții pasajului, iar pe tavan sunt vizibile o mulțime de picături de apă și chiar igrasie.

YouTube video

Pasajul subteran care face legătura între Parcului Unirii și Bulevardul Transilvaniei a fost redat circulației pietonale, pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să aștepte la semafor ca să treacă strada de pe Bulevardul Transilvaniei sau invers.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură O coadă de sute de metri s-a produs vineri dimineața, 17 mai, pe strada Mărășești cu centura. Traficul se mișcă foarte lent. Imaginea a fost trimisă pe adresa redacției ziarulunirea.ro […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea