FOTO-VIDEO/ ȘTIREA TA: Fum gros pe pășunea de la Drâmbar – Autoritățile fac curățenia de iarnă cu buldoexcavatorul și… chibritul

Pășunea din Drâmbar a fost acoperită de un fum gros, joi, în jurul orei 15.00, potrivit unui cetățean care a trecut prin zonă. Acesta a observat că fumul provenea de la două grămezi de lemne și resturi vegetale, adunate cu un buldoexcavator, cărora cineva le-a dat foc, și a tras concluzia că așa înțeleg autoritățile din Ciugud că trebuie făcută curățenia de iarnă, deși ”nu acesta este modelul european”.

INFORMARE COVID-19

Știind că nu este corect ce se întâmplă, cetățeanul a sunat la Comisariatul Gărzii de mediu Alba pentru a face o sesizare, însă – declară el – nu a răspuns nimeni.

Pentru a proba cele afirmate, el ne-a trimis două filme care ilustrează situația:

——————————
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...