Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ VIDEO/ ȘTIREA TA: Cartier din Alba Iulia transformat în pistă de raliu, în timpul nopții. Locuitorii se plâng că autoritățile nu-i ajută iar sesizările rămân fără răspuns

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cartierul Recea, din Alba Iulia, este transformat în pistă de raliu de un grup de tineri. Când nu fac ”liniuțe”, aceștia se întâlnesc în parcare și tulbură liniștea locuitorilor până târziu în noapte. Oamenii spun că s-au săturat să fie deranjați și sunt nemulțumiți de lipsa de reacție a autorităților, care par incapabile să rezolve problema.

Un cititor al publicației noastre ne-a trimis imagini cu ”distracția” de noapte, spunând că tot cartierul este terorizat de zgomotele făcute de motoarele turate. Se pare că fiecare cursă de acest fel este discutată și analizată apoi într-o parcare, cu muzică dată la maximum, strigăte și claxoane.

Pentru rezolvarea problemei, la începutul lunii martie a fost depusă și o petiție la primărie, în care s-a cerut instalarea unor indicatoare care să interzică parcarea între orele 20.00 – 7.00, cu excepția riveranilor, dar solicitarea a rămas fără răspuns.

YouTube video

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea