FOTO, VIDEO. Sportivă din Alba, pe locul 24 din aproape 500 de concurenți, la proba de înot a celui mai greu triatlon din România

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Brândușa Cacovean, sportivă din Alba Iulia în vârstă de 23 de ani, s-a clasat pe locul 24 din 486 de concurenți, la proba de înot a celui mai greu triatlon din România, organizat în apele lacului Vidraru. 

ELIT

Brândușa Cacovean a concurat, în 8 septembrie, la Triatlonul Transfier, considerat unul dintre cele mai dificile din Europa, (înot stilul craul în lacul Vidraru, ciclism pe Transfăgărășan și alergare până la Omul de Fier), alături de alți doi colegi de Facultate. Ea este studentă la Universitatea Lucian Blaga Sibiu, Facultatea de Științe, specializările Educație Fizică Sportivă Școlară, respectiv Antrenament și Performanță.

Concurenții la proba de înot au avut de parcurs o distanță de 1,9 kilometri, fiind foarte dificilă, din cauza temperaturii scăzute a apei – 17 grade Celsius.

Brândușa a făcut înot de performanță din clasa a I-a până în a X-a când a fost obligată să se oprească din cauza unei accidentări la umăr, dar a revenit, în anul I de Facultate, la Campionatele Naționale Universitare de Înot, la care s-a clasat pe locul III (stilul Fluture).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419