FOTO, VIDEO: Șoferii de transport persoane și mărfuri, la control. Agenții de la rutieră au împânzit drumurile din județul Alba

Inspectoratul Județean de Poliție Alba scoate pe drumurile care tranzitează județul Alba agenți de la rutieră, în cadrul unei acțiuni care are ca scop identificarea în trafic a șoferilor de transport public și mărfuri care încalcă legea.

Polițiștii rutieri din Alba desfășoară în această săptămână o acțiune care are ca scop identificarea în trafic a conducătorilor autovehiculelor de transport public și transport marfă care nu respectă normele rutiere.

La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Alba în perioada 22-28 iuie, polițiștii rutieri organizează o acțiune care are ca scop identificarea în trafic a conducătorilor autovehiculelor de transport public și transport marfă, care nu respectă normele rutiere.
Recomandările noastre pentru conducătorii profesioniști sunt: să respecte limita legală de viteză, să utilizeze centura de siguranță, să respecte perioadele de conducere și de odihnă, iar conducătorii autovehiculelor destinate transportului de marfă să respecte limita maximă admisă și normele privind transportul mărfurilor periculoase.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...