Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Serbările Zăpezii 2014, la Şureanu. Vezi cum s-au distrat turiştii în „Mica Elveţie” şi cine sunt câştigătorii concursurilor de schi şi snowmobil

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zilele Zapezii 2014 la Sureanu07Serbările Zăpezii, ce au avut loc weekend-ul recent încheiat la Şureanu, au fost un real succes. Sutele de turişti veniţi la munte au avut parte de distracţie pe cinste. Vremea a ţinut atât cu organizatorii evenimentului cât şi cu cei care au vrut să se bucure de zăpadă şi de priveliştea minunată a muntelui. Concursurile de schi, snowmobil sau snowboard, focul de tabără, coborârea pe pârtie cu torţe şi concertul Vox Electric Band, au fost doar câteva dintre momentele care au făcut deliciul tuturor.

Serbările Zăpezii au debutat sâmbătă la ora 11.00, la apres-ski Ada, de pe Domeniul Schiabil Şureanu, cu un cuvânt de bun venit din partea organizatorilor. A fost dat apoi startul pentru concursurile de schi, atât pentru adulţi cât şi pentru copii, concomitent cu demonstraţiile şi cursurile gratuite de snow-kiting.

CarlosLa concursul de schi categoria copii, locul I a fost ocupat de Carlos Miclea din Alba Iulia (foto), urmat de Andrei Radulea şi Mihai Todescu. La adulţi primul clasat a fost Dorin Barna, urmat de Cristian Popa şi Horaţiu Ban. Câştigătorii au fost recompensaţi cu diplome şi skipass-uri; copiii au primit în plus plase cu dulciuri.

Una dintre cele mai palpitante întreceri a fost cea de snowmobil, care a adunat la linia de start 10 concurenţi. Primul loc de pe podium a fost ocupat de Popa Cristian din Braşov, pe locul al doilea s-a clasat Ştefan Pepelea tot din Braşov iar locul al treilea i-a revenit lui Sorin Melente. Consistenţa premiilor a fost aici pe măsura întrecerii. Primul ocupant al podiumului a primit un voucher în valoare de 600 de lei şi un premiu în bani de 1000 de lei; locul al doilea – voucher de 400 de lei şi suma de 600 de lei; locul al treilea – voucher de 200 de lei şi suma de 400 de lei. Voucherele au fost oferite de Motoboom din Sebeş. Toţi cei trei ocupanţi ai podiumului au primit de asemenea skipass-uri valabile până la sfârşitul acestui sezon şi diplome.

Zilele Zapezii 2014 la Sureanu22Ziua de sâmbătă a fost încheiată de coborârea cu torţe, focul de tabără şi focurile de artificii, un spectacol minunat într-un cadru unic.

 Duminică, în a doua zi a Serbărilor Zăpezii, au avut loc concursul de snowboard, cursurile gratuite şi demonstraţiile de snowkiting precum  şi un inedit meci de fotbal pe zăpadă în clăpari care a făcut deliciul tuturor. Atât sâmbătă cât şi duminică atmosfera a fost întreţinută de Vox Electric Band şi Mc Kotto.

Serbările Zăpezii 2014 a fost un eveniment reuşit din toate punctele de vedere, ţinând cont de numărul mare al celor care au venit la Domeniul Schiabil Şureanu dar şi de buna desfăşurare a tuturor activităţilor din programul pregătit de organizatori. Chiar dacă evenimentul nu a avut nume sonore, cei prezenţi s-au bucurat de momente de relaxare inedite în cele două zile de sărbătoare la munte.

Sezonul de schi continuă la Şureanu, toţi cei care doresc pot merge în continuare să se bucure de frumuseţea acestei zone, de munte, de zăpadă şi de aer curat.

[nggallery id=1118]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea