FOTO, VIDEO: Sebeșul, acoperit de zăpadă. Cum arată orașul îmbrăcat în albul iernii

A nins ca în poveşti în județul Alba, în ultimele zile, iar zăpada a luat orașele în stăpânire. De la înălțime, par transformate în lumi ireal de frumoase.

Flori albe de omăt au îmbrăcat și Municipiul Sebeș, iar atmosfera de iarnă, cu aerul tare şi fiorii gerului, se simte peste tot. Întreaga așezare pare încremenită sub domnia gerului și a zăpezii.

Orașul pare pierdut sub zăpada care s-a aşernut după ninsorile abundente din ultimele zile. Nimic nu deranjează liniştea Sebeșului, învelit în zăpadă, ca un copil mic acoperit cu o plapumă pufoasă.

Municipiul Sebeş este unul dintre cele mai importante oraşe din judeţul Alba datoritǎ dezvoltǎrii economice pe care o cunoaşte, mai ales în ultimul deceniu, fiind avantajat şi de poziţia sa geograficǎ. Situat în partea centralǎ a judeţului Alba, în sud-vestul Transilvaniei, Sebeşul se aflǎ la intersecţia celor 2 drumuri europene E 68 (Deva- Sibiu-Brasov) şi E 81 (Cluj- Sibiu- Pitesti).

Datoritǎ reliefului şi peisajelor de poveste pe care le oferǎ împrejurimile, turiştilor li se oferǎ nenumǎrate posibilitǎţi de recreere, de la drumeţiile de primǎvara pânǎ toamna, pânǎ la sporturile de iarnǎ mult aşteptate de împǎtimiţii schiurilor şi saniei.

Sebeşul numǎra circa 32 000 de locuitori, situându-se printre oraşele care, de la an la an, atrag tot mai mulţi tineri dornici sǎ se se stabileascǎ aici datoritǎ nivelului de trai pe care oraşul îl oferǎ şi a posibilitǎţilor de dezvoltare în carierǎ oferite de firmele de talie mondialǎ care au investit în micul oraş de la poalele munţilor Şurianu.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ciclop 16.01.2019 at 15:06

dar cu poluarea cum mai stati!!!acum 3-4 ani erqu mari probleme!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...